MD-act biedt werkgerelateerde coaching, onder meer in Amersfoort en omgeving. Onze coaches zijn je graag van dienst en helpen jou bij je (werkgerelateerde) vraagstukken!

Coaching waar jij maar wilt van onze coach te Amersfoort

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachinggesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Ik ben Sander Dorgelo, coach in Amersfoort en omgeving.

Wat mij als coach fascineert is hoe je vanuit je eigenheid, je unieke zijn, gezond en vitaal kan blijven werken aan de belangrijkste uitdagingen in een team of organisatie. Hoe je dat doet, wordt sterk bepaald door je persoonlijke biografie, je temperament en jouw favoriete strategieën om jezelf (niet) te laten zien.

De ervaringen van een coach in Amersfoort en omgeving

Zelf ben ik in 2010 vastgelopen in mijn werk. Ik had het gevoel mijn inspiratie kwijt te zijn en voelde me bekneld in alle vaste programma’s en eisen waar ik aan moest voldoen. Ik kon of durfde niet uit deze rijdende trein te stappen. Het voelde als een dagelijks gevecht. Totdat ik mijn verzet tegen de gedachte niet goed genoeg te zijn staakte. Doordat ik onder ogen zag wat ik deed en dat het niet werkt. En het nooit kan werken.

Als coach in Amersfoort en omgeving voel ik me weer vrij om mijn kwaliteiten in te zetten. In de coaching onderzoeken we waar je aan wil werken. Vervolgens maken we een plan hoe we dat gaan doen. Uniek en afgestemd op jouw vraag. Geen flauwekul. To the point.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?

Ik werk graag samen met jou of je team aan thema’s die te maken hebben met je persoonlijke en professionele kwaliteit, bijvoorbeeld:

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 149,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen als coach in de omgeving van Amersfoort? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina of bel naar 024 3978 892. Bij MD-act met hoofdkantoor in Groesbeek, vlak bij Nijmegen, beschikken we eveneens over coaches in andere regio’s zoals Eindhoven of Utrecht.

Kosten coaching: € 164,25 excl. BTW