Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachingsgesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Quint Videler

Ik ben Quint Videler, coach in Gent en omgeving. Ik ben associé van MD-act en werk sinds enkele jaren als coach, voornamelijk voor werk en loopbaan gerelateerde onderwerpen.

Als coach zie ik het als mijn missie om mensen zich beter te laten voelen en meer zichzelf te laten zijn. Mensen die dichter bij zichzelf staan, zijn gelukkiger en kunnen beter functioneren. Ikzelf heb zowel privé als in mijn loopbaan al best wat waters doorzwommen en deze ervaring wil ik graag inzetten om anderen te helpen.

Coaching Gent

Ik woon onder de rook van Gent, maar ben als coach werkzaam in de ruime omgeving van Gent. Coaching sessies met mij gaan door bij u op kantoor of we huren een ruimte in een plaats die u best uitkomt.

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 149,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Kosten coaching: € 164,25 excl. BTW