Willem van Esch

Coach Rotterdam

Ik ben Willem van Esch, een ervaren internationaal ondernemer, psycholoog, coach Rotterdam en ook internationaal als coach werkzaam.

Ik woon vlak bij Rotterdam: een internationaal georiënteerde stad, bruisend van energie en ondernemerschap. Rotterdam en ik, we hebben veel van elkaar weg!

In mijn werk als coach en trusted advisor vind ik het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de transformatie die je helpt om een leven te leiden en werk te doen dat bij je past. Als je kunt kiezen voor wat voor jou in je leven echt belangrijk en waardevol is, leef je niet alleen gelukkiger, maar word je ook een succesvoller ondernemer en professional.

Coaching Rotterdam, maar ook nationaal en internationaal

Sinds de jaren 70 heb ik in het buitenland gewoond. Onder meer in de VS en Brazilië. De internationaal opererende bedrijven die ik heb gehad, brachten mij over de hele wereld: van Canada tot Rusland, van Saoedi-Arabië tot Singapore. Sinds 3 jaar woon ik vlak bij Rotterdam. Ik werk voor klanten in en rond Rotterdam, maar ook voor ondernemers en directies in de rest van Nederland en internationaal.

Jolanda van der Steen

Coach Rotterdam

Ik ben Jolanda van der Steen (1967), coach Rotterdam en omgeving.


Vanuit mijn Credo: ‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’ werk ik het liefst.
 Dit geldt voor organisaties en de medewerkers binnen deze organisaties.
 Jezelf en/of je organisatie verder willen ontwikkelen, vanuit groei in plaats vanuit een gebrek. Dat gun ik iedereen!

De wereld verandert in een sneltreintempo en organisaties hiermee ook. Dit vraagt veel van organisaties en hun werknemers. Ik zie deze veranderingen als een geweldige kans het potentieel binnen bedrijven beter te benutten en vanuit de werknemers dé kans zich verder te kunnen ontplooien en architect te worden van hun eigen loopbaan.


Ik geloof in regie en eigen verantwoordelijkheid, en zal je dan ook persoonlijk en betrokken begeleiden tijdens de (loopbaan)coachtrajecten, terwijl je wel zelf aan het stuur zit van jouw leven.

Mijn kwaliteiten en waarden

Pragmatisch, persoonlijk, resultaatgericht, empathisch, ondernemend, helikopterview, vakkundig en bevlogen zijn enkele kwaliteiten die ik toegedicht krijg en waar ik mij ook in kan vinden. 
Ik werk vanuit mijn persoonlijke waarden; vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, respect, gelijkwaardigheid en integriteit.


Het grote plaatje zien; verbinden en verbanden leggen, een spin in het web zijn, daar loop ik warm voor!

Coaching Rotterdam

Ik maak gebruik van de ruimtes van Het Coachhuis. Het Coachhuis beschikt over 17 panden in de provincie Zuid-Holland. Daarvan zijn er 7 in en dichtbij Rotterdam gelegen.