Vind jij het lastig een balans te vinden tussen privé en je onderneming? Wil je je onderneming verder laten groeien of heb je last van groeipijn? Wil je jezelf als ondernemer verder ontwikkelen?
 
Voor deze en andere ondernemersvragen kan een ondernemerscoach je verder brengen om jouw doelen en dromen te realiseren!

Ondernemers en ondernemen: een wereld apart

De ondernemer ondergaat processen in zijn of haar carrière die iemand in loondienst zelden of nooit ervaart. De ervaren ondernemerscoaches Jolanda van der Steen en Willem van Esch kennen deze processen door en door als ervaringsdeskundigen: zij hebben decennia lange ervaring als ondernemers. Zij kennen dus de pijn én de vreugde van ondernemers.

Jolanda en Willem hebben zich toegelegd om ondernemers te helpen met het vrijmaken van hun persoonlijke en zakelijke weg en gaan hierbij alleen voor goud (brons en zilver is niet het gewenste resultaat).
Hiervoor hebben zij een grote toolbox met methoden die de ondernemer zelf leert toepassen.

Werkwijze

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we je vraag en het doel dat je hebt met de coaching en kijken we welke aanpak het beste aansluit op jouw vraag en je onderneming. We leggen uit wat we gaan doen om jouw leerdoelen te realiseren en wat jij daarvoor zelf moet gaan doen. We geven je ook een indicatie van het aantal coachingsgesprekken dat we denken nodig te hebben.

Onze manier van coachen is pragmatisch, oplossingsgericht en spiegelend waar nodig. Deze concrete aanpak maakt het mogelijk de nieuw verkregen inzichten direct toe te passen in de praktijk.

Kosten ondernemerscoaching

15980excl. BTW
  • Per uur

Voorafgaand aan het traject worden afspraken gemaakt over de totale kosten van de coaching.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor ondernemers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit, dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 80 per uur.

Contact opnemen

Heb je vragen, of wil je een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op: 024 397 8892