Samen met een coach je zelfvertrouwen verbeteren. Denk je dat dit iets voor jou is? Lees dan snel verder. MD-act biedt coaching aan om te werken aan je zelfvertrouwen. Een training wordt volledig afgestemd op jou als persoon en wat je wilt bereiken. Hoe ziet coaching om te werken aan je zelfvertrouwen er voor jou uit? Laat het weten in het eerste intakegesprek.

Waarom een coach voor je zelfvertrouwen inschakelen

Kan ik dit wel? Ben ik goed genoeg? Nemen ze me wel serieus? Anderen zijn gewoon toch beter, slimmer, leuker of aardiger! Als je onzeker bent, durf je dingen niet, zeg je maar niets, houd je je wat op de achtergrond. Ben je onzeker, dan kom je vaak niet goed tot je recht. Dan is het leven soms niet zo leuk en fijn voor jou als het misschien wel zou kunnen zijn. Verbeter daarom je zelfvertrouwen met persoonlijke coaching:

  • Onze werkwijze is wetenschappelijk onderbouwd
  • De methoden die we gebruiken zijn bewezen effectief
  • De aanpak is afgestemd op jou, dus maatwerk
  • 25 jaar ervaring en ruim 2000 mensen gecoacht

Zet de eerste stap naar het vergroten van je zelfvertrouwen

Gebrek aan zelfvertrouwen: er is echt wat aan te doen en onze coach kan jou daarbij helpen! Overweeg je met een coach te werken aan je zelfvertrouwen en wil je een vrijblijvende afspraak maken? Of heb je vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 024 202 3761. Mailen met vragen over coaching om je zelfvertrouwen te verbeteren kan natuurlijk ook: info@md-act.nl.

Contact

Heb je vragen, of overweeg je om met een coach te werken aan meer zelfvertrouwen en wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op: 024 202 3761. Mailen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de coaching? Dan krijg je van ons geen factuur!

Mijn leidinggevende gaf aan dat ik coaching kon gebruiken, maar ik had zo mijn twijfels. Ik dacht: als ik het kan gebruiken, zijn er ook wel anderen die coaching nodig hebben! Daarnaast had ik al ervaring met coaching, maar dat had toen helemaal geen effect op mij….

Toen ik eenmaal met de coaching was begonnen, zag ik dat het me nu wel hielp. Voor de coaching kon ik echt lijden aan mijn negatieve gedachten en problemen. Jij hebt me bewust gemaakt van waar ik mee bezig ben en met verschillende methoden geleerd om mij niet meer zo te laten leiden door negatieve gedachten en problemen.

Ik ben daardoor vrolijker geworden, zowel op het werk als privé. Ook heb ik door de coaching op het werk en privé minder conflicten. En de pijn die ik bij spanning altijd voelde aan mijn borst, daar heb ik ook geen last meer van.

Albert, ik raad jou sterk aan voor mensen die problemen ervaren op hun werk of privé, of last hebben van stress. Want je coaching werkt echt! Je scoort voor mij een 10.

A.S., 14 maart 2018
Administratief medewerker WMO en Jeugdzorg, gemeente Berg en Dal

Ik heb van Albert tools gekregen om krachtiger en meer in balans te kunnen communiceren.
Door de coaching heb ik bepaalde situaties beter leren beoordelen, mijn eigen handelen en oordelen, en daardoor kan ik deze situaties nu weer met vertrouwen aangaan. Dat voelt een stuk relaxter.

Miriam Kisters
,
Senior Communicatieadviseur, Gloedcommunicatie, Nijmegen

Mariëlle bezit het vermogen om je met andere ogen naar jezelf en je manier van denken en handelen te laten kijken. Hierbij ontdek en leer je veel over jezelf.

Wat voor mij vanzelfsprekend leek te zijn, blijkt niet altijd de beste manier van denken en handelen te zijn. Ze geeft je duidelijke inzichten in hoe het anders kan, op zo’n manier dat je deze nieuwe denkwijze gemakkelijk en positief oppakt en accepteert dat het zo ook kan en je echt verder helpt.

Ik heb een grote persoonlijke groei doorgemaakt door haar coaching en ga nu anders om met moeilijke situaties waar ik in het verleden tegenaan liep.

​Ariejanne de Groot,
Senior Projectassistent, Raad voor Accreditatie, Utrecht

Ik ken Mariëlle sinds 2009 vanuit mijn functie als Talent & Leadership Manager. Mariëlle en ik werken al jaren prima samen. Zij is een uitstekende coach voor een groot aantal van onze medewerkers gebleken. De evaluaties van de coaching van Mariëlle waren zonder uitzondering erg goed. Mariëlle levert maatwerk en is in staat met verschillende mensen en vraagstukken resultaat te halen. Sterk in haar aanpak is dat zij altijd afstemt met de leidinggevende en ook duidelijke terugkoppeling geeft na afloop van een coachingstraject. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach!

​Hans van Loon,
Human Resources Development Manager, SPIE Nederland, Breda

Ik heb Albert als een zeer betrokken trainer/coach leren kennen. De kracht van Albert is zijn wetenschappelijke achtergrond gekoppeld aan een jarenlange ervaring als trainer/coach. Met deze schat aan ervaring was Albert tijdens de individuele coaching in staat om heel nauw bij mijn vragen aan te sluiten.

Ik kijk met zeer veel genoegen terug op de gesprekken met Albert die mij geholpen hebben om extra stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling te zetten. Centraal staat bij Albert de vraag wat wel kan en hoe. Dus meer het creëren van de mogelijkheden in plaats van het wegnemen van de beperkingen.

Jörg Sauer,
Directeur / Adviseur arbeidsverhoudingen, VHP2, Eindhoven

Coachingssessies

13900excl. BTW
  • Per uur

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 139,00 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit, dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70 per uur.

Kosten coaching particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Een coach zelfvertrouwen bij jou in de buurt

Wij zijn ervaren coaches die al meer dan 20 jaar mensen begeleiden bij het oplossen van werkgerelateerde klachten.

Wij werken nauw samen in een netwerk van verschillende collega's, allemaal afgestudeerd op academisch niveau. Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige, vriendelijke en servicegerichte houding. Elke coach werkt al jarenlang als zelfstandig gevestigde HR professional. Zij werken vanuit verschillende delen van het land. Daardoor kan MD-act ook lokaal haar coaching diensten aanbieden.

Contact opnemen

Heb je vragen, of wil je een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op: 024 202 3761. Je kunt ons natuurlijk ook een mail sturen: info@md-act.nl

Weinig zelfvertrouwen? Een eenvoudige oefening om je beter te voelen!

Iedereen kan er last van hebben, maar mensen met weinig zelfvertrouwen hebben er vaak nog meer last van: de neiging om vooral stil te staan bij de minder positieve ervaringen. Het gevolg ervan is, dat je welbevinden vermindert: je wordt er namelijk somber of gespannen van. Precies wat je niet kunt gebruiken en al helemaal niet als je al last hebt van onzekerheid.

Gelukkig voor iedereen die zich in deze neiging herkent: onderzoekers (onder andere Seligman c.s., 2005; Gander c.s., 2015) hebben vastgesteld dat eenvoudige oefeningen je daadwerkelijk helpen om je welbevinden te vergroten. In de kern komen deze oefeningen neer op aandacht besteden aan wat goed gaat of leuk is in je leven. Welbeschouwd niet onlogisch, maar de positieve effecten zijn groot!
 
  • Oefening
    Denk de komende week aan het einde van elke dag na over deze vraag: wat is er vandaag goed gegaan? Kies drie situaties uit en neem steeds de tijd om te overdenken wat jouw aandeel daarin is geweest.

Herhaald onderzoek laat zien dat als je dit 7 dagen achtereen doet, dit een postief effect heeft op je welbevinden. Dit effect duurt (gemiddeld genomen) zo'n 6 maanden. Je kunt je voorstellen dat je welbevinden er dus veel baat bij heeft wanneer je er na die eerste week een gewoonte van maakt om de eerste paar dagen van elke maand deze oefening te herhalen.

Succes!