MD-act zoekt een (A&O-) psycholoog met NIP registratie

Ben je zelfstandig gevestigd en heb je ervaring met assessment en psychologisch onderzoek? Zoek je verbinding met een kleinschalig professioneel bureau? 

Wij zijn MD-act en sinds 2006 bieden we hoogwaardige assessment programma’s op maat voor klanten in diverse branches. Klanten waarderen ons onder meer omdat we deelnemers maximaal de kans geven te laten zien wat ze aan kwaliteiten in huis hebben, zonder daarbij een kritische blik te verliezen. Daarnaast waarderen ze dat we onze programma’s en casuïstiek op maat maken, voor elke klant.
Onze organisatie is simpel: we zijn een maatschap en werken samen met zelfstandig gevestigde psychologen, acteurs, trainers en coaches in uiteenlopende opdrachten. Met de meeste van onze collega’s werken we al 10 jaar of langer samen, soms heel intensief, soms wat minder frequent. Die collega’s genieten van de prettige sfeer, onze aandacht voor dienstverlening en gastheerschap en de collegiale en gelijkwaardige manier van samenwerken.
Voor onze opdrachtgevers geven we trainingen, we doen ontwikkel-, loopbaan- en selectieassessments en we coachen individuen en (management-)teams.

Om flexibel en snel voor onze klanten te kunnen blijven werken, zoeken we een collega-psycholoog, die zelfstandig assessments kan doen en bereid is zich in te leven in onze klanten en manier van werken. Wij werken volgens de NIP-code, hechten aan zorgvuldigheid, respect en kwaliteit in ons werk.
Naast een passend tarief voor je werkzaamheden kun je bij ons een breed arsenaal aan assessment instrumenten inzetten, je kunt individueel aandacht geven aan deelnemers in assessments en een zorgvuldige terugkoppeling doen. Je kan je oordeel scherpen of toetsen aan dat van een collega en bent dus wel zelfstandig, maar niet solitair aan het werk.

De verwachting die we hebben is dat je zelfstandig kan rapporteren over assessments en dat je ervaring hebt met meerdere branches of opdrachtgevers.

Ben je zelfstandig gevestigd, heb je meer dan 5 jaar ervaring in assessmentwerk en heb je zin om samen te werken in een kleinschalig professioneel bureau? Laten we dan kennismaken met elkaar!

Bellen kan je naar 024 397 8891, vraag naar Mariëlle Damoiseaux of Albert van Veen.
Mailen kan naar info@md-act.nl, t.a.v. Mariëlle Damoiseaux. Als je je CV toestuurt en een korte motivatie, doe je ons daar een plezier mee. 

Wil je meer van ons weten? Kijk dan op onze site www.md-act.nl, onze Fb-pagina of LinkedIn.