Je bent goed in je vak, maar als je communicatieve vaardigheden soms tekort schieten, kan je daar nadeel van ondervinden. Het kan zelfs ten koste gaan van je loopbaan.

Ben je soms te kort door de bocht? Kom je onbedoeld dwingend over? Luister je niet goed genoeg? Vind je het moeilijk om feedback te geven of te ontvangen? Zie je op tegen gesprekken met lastige klanten, dominante gesprekspartners of tegendraadse medewerkers? Is het bij sommige mensen moeilijk om de juiste toon te vinden?

Mogelijke gevolgen
Als je communicatie soms tekort schiet, kan dat leiden tot misverstanden of irritaties. Het kan eraan bijdragen dat je bepaalde taken niet of niet goed genoeg kan uitvoeren. Het kan aanleiding geven toto gedoe met collega's, klanten of opdrachtgevers. Het kan het ertoe leiden dat je minder succesvol bent in je werk dan collega's en ten koste gaan van een goede beoordeling door je leidinggevende, met alle gevolgen van dien.

Wat kan je helpen?
Een communicatietraining kan je helpen om je communicatieve vaardigheden te verbeteren. De ervaring leert echter ook dat je er dan meestal nog niet bent. Een goede communicatietraining is vaak de eerste stap in de goede richting, waarna je nog veel moet oefenen in de praktijk, het liefst met de hulp van iemand die jou geregeld feedback geeft en stimuleert om het geleerde in de praktijk te blijven brengen.

Wij zijn senior trainers
Wij verzorgen al 25 jaar communicatietrainingen en hebben in die jaren al een paar duizend mensen geholpen met het versterken van hun communicatieve vaardigenheden.

Contact

Overweeg je om je in te schrijven voor een van onze communicatietrainingen, maar heb je ook nog vragen, neem dan contact op: 024 397 8892. Mailen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Tevredenheidsgarantie: als je achteraf niet tevreden bent over de training, dan krijg je van ons geen factuur!

Training beter leren communiceren

Beter leren communiceren
 

Training communicatiestijlen

Communicatiestijlen
 

Training Feedback geven

Feedback geven en feedback ontvangen

Training moeilijke gesprekken voeren

Moeilijke gesprekken voeren