Verbeter je communicatieve vaardigheden met de training Beter Leren Communiceren van MD-act, met het hoofdkantoor in Groesbeek (vlak bij Nijmegen0. Het lijkt misschien eenvoudig: communiceren. Maar de praktijk wijst uit dat misverstanden of oplopende emoties vaak voorkomen in gesprekken. Met twee trainingsdagen, gerichte huiswerkopdrachten en de mogelijkheid tot intensief oefenen leer je jouw communicatieve vaardigheden te versterken.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Wat je kunt verwachten van een communicatieve vaardigheden training

Heb je regelmatig ‘welles-nietes’ gesprekken als leidinggevende? Of vind je het lastig om gerichte feedback te geven aan anderen? Dan is deze training om je communicatieve vaardigheden te verbeteren een goede oplossing om effectief te leren communiceren. Hierin leer je om actief te luisteren, feedback te geven en te communiceren met impact. Daarnaast zorgen we ervoor dat je goed in gesprek kan blijven met mensen door goede gesprekstechnieken, ook bij een meningsverschil of andere lastige situatie. Aan het eind van het ontwikkeltraject weet jij hoe je gelijkwaardig en respectvol communiceert.

Plan een afspraak en bespreek de mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze training communicatieve vaardigheden en heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling? Als je wilt dat we je mailen of bellen, noteer dan je e-mailadres of telefoonnummer op het contactformulier. Je mag ook vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 024 3978 892.