Angelien Walstra, 28 juni 2018, Docent Koning Willem I College, Den Bosch

Ik zou willen dat ik 40 jaar geleden iemand als Albert was tegengekomen die mij tot de inzichten had laten komen die ik nu heb

In de periode voor de coaching zat ik , zeker in mijn werk als docent, in de knoop en kon daar niet meer uitkomen zonder hulp. Op advies van de bedrijfspsycholoog ben ik op zoek gegaan naar een coach. Toen ik op jullie site kwam, dacht ik: hé, dit spreekt me aan, gewoon no-nonsense taal. Het intakegesprek nam alle twijfels weg: Albert, jouw persoonlijkheid, je manier van vragen stellen, de zekerheid van een duidelijke richting en het gevoel ‘dit zit goed’ maakte dat ik aan de coaching ben begonnen.

Zeker in het begin waren de coaching-gesprekken zwaar, het was hard werken. Je liet me op een rustige manier inzien hoe mijn denkprocessen werkten en wat deze voor consequenties hadden voor mijn manier van handelen en beslissen.
Wat voor mij in de coaching goed werkte, was de rustige en neutrale positie die je inneemt: niet oordelend, niet vergoelijkend, geen zijpaden en met de juiste stappen meedenkend.

Nu kan ik veel beter inspelen op wat zich aandient en zaken laten voor wat ze zijn. Door de coaching ben ik laconieker geworden, zeker op mijn werk. Ik heb er weer plezier in. Het voelt goed en levert rust en voldoening op. Ik ben er nog niet, maar in een jaar tijd is er veel veranderd.

Ik sla nu op mijn 60ste nieuwe wegen in: zie veel kansen en stap er op af. Ik zie de toekomst met genoegen tegemoet.

Carita: een cadeautje 5 december 2019

Bij Mariëlle heb ik het 45+ traject gevolgd. Stilstaan bij je loopbaan tot nu toe en richting bepalen voor de toekomst. De combinatie van gesprekken, een test en huiswerkopdrachten werkte bijzonder goed. Mariëlle maakte gespreksverslagen, waardoor zij ordende en vastlegde wat besproken was. Ongelofelijk wat er in die paar gesprekken allemaal de revue passeerde. Het heeft mij veel opgeleverd en ik heb het als een mooi cadeau beschouwd.
Heel hartelijk dank Mariëlle voor je professionele en fijne begeleiding!