Onze cursus effectief communiceren helpt je om je communicatieve vaardigheden te versterken. MD-act te Groesbeek biedt deze intensieve en leerzame training aan, die wordt afgestemd op jouw situatie. Discussies die vaak leiden tot ‘welles-nietes’ gesprekken, een boodschap die niet goed overkomt of feedback geven waarbij de ander zich gekwetst voelt. Herken je een van deze zaken? Dan is onze cursus effectief communiceren wellicht iets voor jou.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Wat leer je in deze cursus effectief communiceren?

Het lijkt misschien eenvoudig: effectief communiceren. Maar misverstanden of oplopende emoties tijdens gesprekken zijn zeker geen uitzondering. Luister je goed? Formuleer je helder? En begrijp je elkaar op de manier zoals de ander het bedoelt? Als dit niet het geval is, ontstaat er vaak miscommunicatie. En dit is iets dat je zeker wilt voorkomen. Onze cursus effectief communiceren helpt je hierbij en in de cursus komen onder andere de volgende zaken aan bod:

  • Actief luisteren
  • Het geven van feedback met de juiste gesprekstechnieken
  • Omgaan met spanning in de communicatie
  • Gelijkwaardig en respectvol communiceren

Schakel ons in en verbeter je communicatieve vaardigheden

In de cursus effectief communiceren vindt er allereerst een persoonlijk intakegesprek plaats. Dit kan telefonisch, via FaceTime, Microsoft Teams of met Zoom. De cursus bestaat uit twee trainingsdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur in een periode van drie weken. Met gerichte huiswerkopdrachten leer je hoe je in de praktijk je communicatieve vaardigheden verbetert. Meer weten over de cursus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 024 3978 892.

Je communicatieve vaardigheden verbeteren met een persoonlijke coach? Wij hebben coaches beschikbaar door heel Nederland, van Amersfoort tot Eindhoven. Daarnaast is het ook mogelijk om individueel en in teamverband online coaching te volgen.