Onze cursus gesprekstechnieken laat je kennismaken met verschillende gespreksvaardigheden die je nodig hebt bij lastige gesprekken. Iedereen heeft wel eens een moeilijk gesprek gevoerd, of dit nu met een collega, medewerker of klant was. De training Moeilijke gesprekken voeren van MD-act, met hoofdkantoor in Groesbeek vlak bij Nijmegen, is er voor mensen die hier regelmatig mee te maken krijgen. Het bereid je voor op moeilijke gesprekken en leert je de juiste tools en vaardigheden om hiermee om te gaan.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Wat leer je in deze cursus gesprekstechnieken?

Slecht nieuws brengen, iemand aanspreken op zijn of haar houding of in gesprek gaan met een boze klant. Dit zijn een aantal praktijkvoorbeelden waarbij het belangrijk is om te beschikken over de juiste communicatieve vaardigheden. Je leert in deze cursus gesprekstechnieken om emotionele reacties op te vangen, feedback te geven en een boodschap duidelijk te brengen. Daarnaast behandelen we meerdere gespreksmodellen om feedback te geven, een boodschap duidelijk over te brengen, het brengen van slecht nieuws en om emotionele reacties op te vangen tijdens bijvoorbeeld een beoordelingsgesprek. Het resultaat is een verbeterde communicatie op de werkvloer.

Kom meer te weten over de tweedaagse training

Een cursus gesprekstechnieken van MD-act duurt twee dagen. Hierbij is er veel gelegenheid om te oefenen met elkaar en met een professionele trainingsacteur. Theorieën en modellen wisselen we af met het doen van oefeningen. Ben je benieuwd naar de opzet? Of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Als je wilt dat we je mailen of bellen, vermeldt dan je e-mailadres of telefoonnummer op het contactformulier. Of neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 024 3978 892.