Anoniem, September 2019

Door de coach-gesprekken met Albert en middels de opdrachten die ik meekreeg, ben ik tot diverse inzichten gekomen over mijzelf als persoon, mijn brein, heb ik mijn alter-ego leren kennen en heb ik zicht gekregen op diverse communicatiepatronen. Albert weet goed tot de kern te komen waardoor ik ben gaan inzien waarom ik handelde zoals ik deed, herken ik bij mezelf alsook bij anderen bepaald gedrag en kan ik mijn handelen, mijn gedachten en mijn wijze van communiceren beter sturen. Om hier bewust van te blijven, reflecteer ik met regelmaat.

Ook heb ik een loopbaanonderzoek met Mariëlle gedaan. Hierdoor heb ik zicht gekregen op mijn drijfveren, mijn carrièrewaarden en heeft Mariëlle me laten inzien waar mijn kwaliteiten liggen. Daarnaast heb ik echt ervaren en daarmee geleerd om te vertrouwen op mijn onderbuikgevoel.

Beide trajecten hebben eraan bijgedragen dat ik weer goed in mijn vel zit, vol energie aan het werk ben in een prettige omgeving. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Albert en Mariëlle, enorm bedankt!

Kim Wamper, 19 september 2022, orthopedisch chirurg

Ik heb in mijn coachingstraject bij Albert vaak gedacht: ‘Waarom heb ik dit niet eerder gedaan’. Met zijn vragen, voorbeelden en oefeningen heb ik veel inzichten in mijzelf gekregen. Inzichten in de denkprocessen die in mij omgaan, als ook handvatten gekregen hoe hier mee om te gaan. Zijn rustige, neutrale en open houding hebben er voor gezorgd dat ik mij veilig voelde en kwetsbaar durfde op te stellen om zo het maximale uit mijn traject te halen.