Goed voorbereid

We verdiepen ons grondig in je vraag. Daarom gaan we nooit aan het werk zonder een uitgebreid intakegesprek. We verkennen de achtergronden en onderzoeken de context en belangen die meespelen. Samen met jou zoeken we naar de juiste oplossing. Daarna ontvang je een uitgewerkt plan van aanpak en een inzichtelijk kostenoverzicht.

Snel van start

Voor een assessment of een voorbespreking van een training kun je gewoonlijk binnen twee weken terecht. Een intake voor een loopbaan- of coachingstraject is meestal al binnen een week mogelijk. We helpen je snel en je weet meteen waar je aan toe bent.

Persoonlijk

Of het nu gaat om een assessment, training of coaching, elke deelnemer kan rekenen op persoonlijke aandacht en een individuele aanpak. Geen grote testzalen, maar een vertrouwde, prettige omgeving. Kleinschalig en ook zakelijk. We maken tijd voor je. Jij bent zelf mede verantwoordelijk en stuurt mee in de opdrachtformulering en de aanpak.

Transparant

Transparantie en openheid zijn ons handelsmerk. Opdrachten met een verborgen agenda passen niet bij ons. Voor coaching en assessment betekent dat bijvoorbeeld dat wij de vraagstelling altijd met de opdrachtgever én de deelnemer bespreken.

Betrouwbaar

Je mag rekenen op kwalitatief hoogwaardige methoden en werkwijzen. MD-act toetst haar adviezen regelmatig bij collega’s in het werkveld en bij klanten. Wij gebruiken alleen goed genormeerde, gevalideerde methoden en onderzoeksinstrumenten. MD-act is aangesloten bij het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en het NOLOC (vereniging voor loopbaandeskundigen).

Groots

Wij werken binnen een netwerk van gekwalificeerde en goed aangeschreven collega-trainers, adviseurs en bureaus. Daardoor kunnen we grote opdrachten gemakkelijk oppakken.