Wil je hulp bij een (bijna) burn-out? Goed dat je deze keuze overweegt! Blijf niet met je problemen rondlopen en schakel een professionele coach in voor het herstel van je burn-out. Als je door je lijf of hoofd tot stiltand bent gebracht, is het zaak om tijd te nemen voor jezelf. Samen met een coach van MD-act, met ons hoofdkantoor in Groesbeek vlak bij Nijmegen, werk je aan je herstel en onderzoek je wat je kunt doen om nooit meer een burn-out te krijgen.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Kies voor hulp bij burn-out verschijnselen

Heb je de laatste maanden weinig energie en voel je jezelf uitgeput? Heb je last van huilbuien? Of vind je het moeilijk om te concentreren? Dit zijn een aantal verschijnselen van een burn-out. In dit geval is het verstandig om een burn-out coach in te schakelen om te werken aan je herstel. Ook als je het gevoel hebt dat je op weg bent naar een burn-out, helpt je coach je met je werk- en leefpatroon tijdens persoonlijke coachingsessies. Onze ervaren coaches en psychologen begeleiden je met werkgerelateerde vragen en problemen. Alles zodat jij snel van je burn-out af komt.

Maak geheel vrijblijvend kennis met ons

Je wilt snel weer de oude zijn en dat is logisch. Met de hulp van een coach leer je bij een burn-out de balans te zoeken tussen moeten, werken en genieten. Overweeg je om hulp in te schakelen bij een burn-out? Of wil je meer informatie ontvangen over onze coaching? Als je wilt dat we je mailen of bellen, vermeldt dan je e-mailadres of telefoonnummer op het contactformulier. Natuurlijk mag je ons zelf ook bellen naar 024 3978 892.