Ik ben Mitille de Wolf. Als trainer en systemisch coach begeleid ik sinds 2009 workshops organisatie-en loopbaanopstellingen voor professionals in profit en non-profit organisaties. Ik werk met en voor interim-professionals, leidinggevenden, adviseurs, hr- professionals, coaches, trainers, projectmanagers en MT’s.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich vrij voelen hun volledig potentieel in te zetten, want dat maakt mensen krachtig. Bewustwording van gedrag is hierin een eerste stap. Je kunt bij mij terecht voor een (persoonlijk) verandertraject op gebied van werk, loopbaan en gezondheid. Door mijn systemische manier van werken, leer je met een andere bril naar de werkelijkheid te kijken, worden blinde vlekken in gedrag zichtbaar, maak je keuzes met hart en ziel, kun je je talenten als leiderschap en vakmanschap beter inzetten. Je krijgt nieuwe perspectieven aan de horizon, een betere focus en je neemt afscheid van gedrag dat niet meer passend is.

Sinds 2013 ben ik als trainingsactrice actief in het onderwijs, de zorg, de overheid en het bedrijfsleven. Ik werk binnen trainingen, individuele coaching en assessments en verhelder gedrag. Hierin komen verschillende kwaliteiten van mij samen; speelsheid, helikopterview, trainersrol en niet te vergeten plezier.