Met een persoonlijke effectiviteitstraining ga jij weer ontspannen en zelfverzekerd te werk, met het gevoel dat je controle hebt over je agenda. Wil je in drukke tijden beter kunnen omgaan met stress? Vind je het moeilijk om je agenda op een effectieve manier te beheren en de juiste prioriteiten te stellen? Voel je jezelf soms onzeker en kom je daardoor niet goed uit de verf? Zit gebrek aan zelfvertrouwen daadkrachtig optreden in de weg? Dan is deze training wellicht iets voor jou!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Welke persoonlijke effectiviteitstraining kies jij?

Als overzicht houden over je werkzaamheden en het managen van je tijd voor jou lastig is, is onze training Time Management misschien een goede keuze. Als je last hebt van onzekerheid en steviger in je schoenen wilt komen te staan, kies dan voor de training Zelfvertrouwen. Welke persoonlijke effectiviteitstraining past het best bij jou? De afgelopen 25 jaar hebben onze coaches al heel veel mensen geholpen bij het versterken van hun zelfvertrouwen en het leren omgaan met werkdruk. We kunnen je dan ook goed adviseren over welke training het best bij je past.

Neem contact met ons op bij vragen

Wil je werken aan je ontwikkelpunten met een persoonlijke effectiviteitstraining van MD-act? Overweeg je om jezelf in te schijven voor onze training Zelfvertrouwen of Time Management, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 024 3978 892. Wij vertellen je graag meer over een van deze trainingen.