Wil je iets doen aan je professionele ontwikkeling? Zit je vastgeroest in je huidige functie? Of wil je hulp bij de overstap naar een nieuwe baan? Dan is coaching van MD-act te Groesbeek wellicht iets voor jou. Samen met een vriendelijke, laagdrempelige coach ga je aan de slag met uiteenlopende vragen en ontwikkelthema’s.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Werk aan je professionele ontwikkeling met een coach

Stel, je hebt alles in huis om succesvol te zijn in je (nieuwe) functie. Er is echter een competentie die minder goed is ontwikkeld, en je bent bang dat dit effect gaat hebben op je werk. Met coaching van MD-act wordt er gewerkt aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor voer jij je werkzaamheden in de toekomst ontspannen en met plezier uit. Meer dan 2.000 mensen hebben al baat gehad bij een individueel coachingstraject. Van medewerker tot directeur. Of je nu in Arnhem, Eindhoven of Amsterdam woont; er is altijd een coach bij jou in de buurt.

Heb je onlangs met een van onze coaches gewerkt aan je professionele ontwikkeling, maar ben je achteraf niet tevreden? Bij MD-act gaan we voor 100% tevredenheidsgarantie. We sturen je geen factuur als je niet tevreden bent over onze diensten. Dat is de service die je van ons kunt verwachten.

Plan direct een afspraak met een van de coaches in

Overweeg je om met een coach te werken aan je professionele ontwikkeling? Heb je interesse in persoonlijke coaching of heb je vragen? Vul het contactformulier in zodat we je kunnen bereiken. Of neem contact op met een van onze coaches via 024 3978 892. We staan je graag te woord.