Mijn naam is Robert. Naast mijn rol als zelfstandig loopbaancoach werk ik als senior HRM adviseur in een grote onderwijsorganisatie waar ik medewerkers en teams ondersteun in hun professionele ontwikkeling en met loopbaanvragen. Het gegeven dat ik ook aan de organisatiekant werk, geeft mijn begeleiding als loopbaancoach meerwaarde, omdat ik inzicht kan geven in HRM processen rondom medewerkers in organisaties.

De jaren hieraan voorafgaand heb ik als adviseur, trainer en coach mobiliteitsprojecten opgezet en uitgevoerd vanuit Randstad HR Solutions. Mijn opdracht was om mensen te begeleiden naar een andere baan of ander perspectief. Ik volgde diverse opleidingen op het gebied van loopbaancoaching  en human resource development.

Heb je vragen rondom het maken van loopbaankeuzes en zingeving in je loopbaan, heb je begeleiding nodig bij je persoonlijk ontwikkelplan, wil je beter communiceren met je leidinggevende, dan nodig ik je van harte uit om deze vraagstukken aan mij voor te leggen. Jouw vraagstuk is mijn drijfveer: het mooiste van mijn werk is dat ik van dichtbij kan zien hoe mensen ontwikkelstappen maken.