Mijn naam is Robert. Naast mijn rol als zelfstandig loopbaancoach werk ik als senior HRM adviseur in een grote onderwijsorganisatie waar ik medewerkers en teams ondersteun in hun professionele ontwikkeling en met loopbaanvragen. Het gegeven dat ik ook aan de organisatiekant werk, geeft mijn begeleiding als loopbaancoach meerwaarde, omdat ik inzicht kan geven in HRM processen rondom medewerkers in organisaties.

De jaren hieraan voorafgaand heb ik als adviseur, trainer en coach mobiliteitsprojecten opgezet en uitgevoerd vanuit Randstad HR Solutions. Mijn opdracht was om mensen te begeleiden naar een andere baan of ander perspectief. Ik volgde diverse opleidingen op het gebied van loopbaancoaching en human resource development.

Heb je vragen rondom het maken van loopbaankeuzes en zingeving in je loopbaan, heb je begeleiding nodig bij je persoonlijk ontwikkelplan, wil je beter communiceren met je leidinggevende, dan nodig ik je van harte uit om deze vraagstukken aan mij voor te leggen. Jouw vraagstuk is mijn drijfveer: het mooiste van mijn werk is dat ik van dichtbij kan zien hoe mensen ontwikkelstappen maken.

Gecertificeerd loopbaancoach

Robert is een NOLOC- en CMI-gecertificeerd loopbaancoach.

NOLOC is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Je mag je een NOLOC geregistreerd loopbaancoach noemen, als de beroepsvereniging heeft vastgesteld dat je een degelijke opleiding, voldoende ervaring en de juiste competenties op dit vakgebied hebt.

CMI is een stichting die tot doel heeft: het bevorderen en verhogen van de professionaliteit op het gebied van loopbaanadvisering.