MD-act is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. U vindt hier eerst een beschrijving per auto en vervolgens per openbaar vervoer.

Routebeschrijving per auto

Vanuit de richting Den Haag/Utrecht/Arnhem

Vanaf de A12 neemt u de A50 richting Den Bosch. U volgt de borden richting Nijmegen/Venlo. Bij Nijmegen volgt u de borden richting Venlo = (A73). Op de A73 neemt u afslag 3 Malden/Mook/Groesbeek en bovenaan de afslag gaat u linksaf.

Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Net nadat u Molenhoek bent binnengereden, gaat u bij de verkeerslichten linksaf. U blijft de weg volgen. Let a.u.b. op de verkeersdrempels. U vervolgt de weg verder via de haakse bocht naar rechts. Aan het einde van de weg steekt u het bruggetje over het spoor over en rijdt u door het bos verder tot u aan het eind van het bos bij een T-splitsing komt. Hier gaat u linksaf en volgt u de weg tot u bij een rotonde komt (ter oriëntatie: u ziet nu een stukje voorbij de rotonde een molen liggen). Op de rotonde neemt u de eerste afslag. Hierna neemt u de eerste straat links. Dit is de Paulus Potterweg. Halverwege de straat aan de linkerkant vindt u nummer 65. Op ons terrein is parkeerruimte.

Vanuit de richting Venlo

U volgt de A73 richting Nijmegen. U neemt de afslag Malden/Mook/Groesbeek (afslag 3) en bovenaan gaat u rechtsaf. Vanaf hier volgt u de routebeschrijving vanaf richting Den Haag/Utrecht/Arnhem.

Vanuit de richting Eindhoven/Den Bosch

U volgt de A50 richting Nijmegen/Arnhem tot de afslag Wijchen (A326). Deze neemt u en vanaf hier volgt u de borden Venlo. Op de A73 neemt u de afslag Malden/Mook/Groesbeek (afslag 3). Vanaf hier volgt u de routebeschrijving vanaf richting Den Haag/Utrecht/Arnhem.

Vanuit de richting Rotterdam

Vanaf Rotterdam volgt u de A15 richting Nijmegen/Tiel. U neemt de afslag naar de A50 richting Nijmegen en Den Bosch. Vanaf hier volgt u de routebeschrijving vanaf richting Den Haag/Utrecht/Arnhem.

Vanuit centrum Nijmegen: keizer Karelplein-Oranjesingel

Vanaf het Keizer Karelplein volgt u de Oranjesingel (richting Arnhem). Ongeveer 700 m na het plein slaat u rechtsaf, de Berg en Dalseweg op (richting Berg en Dal). U volgt de Berg en Dalseweg door Berg en Dal en na 4,8 km (vlak voor het pretpark Tivoli) slaat u op de rotonde rechtsaf richting Groesbeek, de Clarenbeekseweg op die overgaat in de Zevenheuvelenweg. Na 4 km slaat u op de T-splitsing linksaf de Nieuweweg op. U rijdt nu Groesbeek in en vervolgt de route met een scherpe bocht naar rechts richting het centrum (de Pannenstraat). Na 1,4 km neemt u op de rotonde de tweede afslag (de Herwendaalseweg). Na 175 m neemt u de eerste straat links. Dit is de Paulus Potterweg. De weg maakt een bocht naar rechts en halverwege de straat aan de linkerkant vindt u nummer 65.

Parkeergelegenheid

U vindt doorgaans op ons eigen parkeervak voor het pand en anders in de straat zelf, langs de weg een parkeergelegenheid.

Let op: alternatief voor doorkruisen centrum Groesbeek

Het centrum van Groesbeek kan op spitsmomenten erg druk zijn. Vooral wanneer u uit de richting Nijmegen komt, kunt u daar hinder van ondervinden. Vanuit Nijmegen is er de volgende alternatieve route vanaf de Nieuweweg:

De Nieuweweg maakt bij Hotel/café De Oude Molen een bocht naar rechts en gaat over in de Molenweg. Deze volgt u. Bij de driesprong buigt u linksaf (u volgt dan de weg) en gaat de Cranenburgsestraat op. U blijft deze weg volgen tot net voorbij Partycentrum De Linde (aan de linkerkant van de weg). U slaat dan rechtsaf naar de Hulsbroek. U volgt de Hulsbroek. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor op de Nieuwe Drulseweg. U blijft de weg volgen tot de tweede rotonde. Hier slaat u rechtsaf de Bredeweg op. Deze gaat over in de Herwendaalseweg. Deze volgt u en u neemt de tweede weg rechts. Dit is de Paulus Potterweg. De weg maakt een flauwe bocht naar rechts en na zo’n 50 meter vindt u links nummer 65. Er is parkeerruimte op ons terrein.

Met openbaar vervoer

Wanneer u gebruik maakt van het openbaar vervoer kunt u per trein reizen tot het NS station Nijmegen Centraal of tot het Veolia station Mook-Molenhoek. Vanuit Nijmegen gaat buslijn 5 van Novio naar Groesbeek – De Horst. Deze lijn rijdt iedere 15 minuten naar Groesbeek, maar kent twee routes: een route naar Groesbeek De Horst via de Zuidmolen en een route naar Groesbeek Breedeweg via het Herwendaal. Beide routes zijn goed, maar de uitstaphalte voor ons kantoor verschilt.

  • Als de bus via het Herwendaal rijdt, stapt u uit op de halte Herwendaal. U steekt dan de weg over, loopt een klein stukje verder door, tot u aan uw linkerhand de Paulus Potterweg ziet. Deze gaat u in. De weg maakt een bocht naar rechts en na zo’n 100 meter ziet u links ons pand: op huisnummer 65 (±2 minuten lopen).
  • Als de bus de route via de Zuidmolen neemt, stapt u uit bij de halte Zuidmolen. U loopt het kleine stukje terug naar de rotonde en gaat dan de eerste weg links in: de Herwendaalseweg. Deze volgt u tot u aan uw linkerhand de Paulus Potterweg ziet. U gaat deze weg in en volgt hem met een bocht naar rechts tot u aan uw linkerhand ons pand ziet: op huisnummer 65 (±4 minuten lopen).

Vanuit het station Mook-Molenhoek gaat éénmaal per uur buurtbus 164 naar Groesbeek. Daarmee bent u 10 minuten onderweg naar ons kantoor. Gebruikt u OV reisinfo om een keuze te maken voor uw reisroute en voor de exacte reistijden met het openbaar vervoer.