Teams moeten regelmatig met elkaar besluiten nemen. Bijvoorbeeld over werkzaamheden, samenwerking, kwaliteit en beleid. Draagvlak creëren is een voorwaarde voor de uitvoering van genomen besluiten. Een voorwaarde voor het kunnen nemen van besluiten met voldoende draagvlak is dat de teamleden constructief om kunnen gaan met verschillende visies en meningen.

Inhoud

In onze eendaagse training ‘Draagvlak creëren’ besteden we aandacht aan vaardigheden die het team helpen om met elkaar in dialoog te gaan -en te blijven- wanneer meningen uiteenlopen en de standpunten ver uit elkaar liggen. 

Naast veel ruimte voor eigen inbreng en vragen, komen onderstaande onderwerpen in de training in elk geval aan de orde:

 1. Wat is ‘draagvlak’? En wat is het niet?
 2. Werken aan draagvlak: wat zijn valkuilen?
 3. Vaardigheden die de kans op draagvlak maximaliseren:
  1. Actief luisteren: model en oefenen
  2. Omgaan met verschillen van mening: model en oefenen
 4. Oefenen op basis van praktijksituaties
 5. Balans opmaken:
  1. Conclusies trekken 
  2. Voornemens, acties en afspraken

 Kosten open inschrijving

Schrijf je je individueel in voor deze eendaagse training, dan is de all-in prijs € 452,50 inclusief locatie, koffie/thee/lunch en materialen, exclusief BTW.

Kosten teamtrainingen

Als je je als team inschrijft voor deze training, bedragen de kosten € 1.550,00 inclusief het trainingsmateriaal en exclusief de BTW.
De kosten voor het verblijf zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Tevredenheidsgarantie: als je de training Draagvlak creëren volgt en je bent achteraf niet tevreden over de training, dan sturen we je geen factuur. Onze tevredenheidsgarantie geldt voor de open inschrijving training, maar natuurlijk ook voor de in company uitvoering.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken om door te praten over de inhoud en mogelijkheden, neem dan contact op. Wij zijn bereikbaar op 024 397 8892.

Een mail sturen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Trainer

Albert van Veen

Teamtrainer Draagvlak creëren

Agenda

Er zijn op dit moment geen trainingen ingepland.