Spanningen en conflicten in teams zijn onvermijdelijk. De mate waarin een team erin slaagt om spanningen met elkaar op te lossen, bepaalt hoe effectief een team zich kan ontwikkelen. Elk team is er daarom bij gebaat om te leren spanningen op een constructieve manier aan te pakken en op te lossen. 

Inhoud

Onderstaande onderwerpen komen in deze eendaagse training 'Omgaan met spanningen en conflicten' aan de orde. Daarnaast is er veel ruimte om eigen vragen uit je praktijk in te brengen.

 1. Vaardigheden om met belangentegenstellingen, spanningen en conflicten om te gaan:
  1. Schakelen over de communicatieniveaus: model en een oefenen
  2. Constructief omgaan met verschil van mening: model en oefenen
 2. Oefenen op basis van praktijksituaties
 3. Balans opmaken:
  1. Conclusies trekken
  2. Voornemens, acties en afspraken

Kosten open inschrijving

Schrijf je je individueel in, is de all-in prijs voor deze eendaagse training: € 452,50 inclusief locatie, koffie/thee/lunch en materialen, exclusief BTW

Tevredenheidsgarantie: als je de training Omgaan met Spanningen en Conflicten volgt en je bent achteraf niet tevreden, dan sturen we je geen factuur. Onze tevredenheidsgarantie geldt voor de open inschrijving training, maar natuurlijk ook voor de in company uitvoering.

Kosten teamtrainingen

Als je je als team inschrijft voor deze training, bedragen de kosten € 1.550,00 inclusief het trainingsmateriaal en exclusief de BTW.
De kosten voor het verblijf zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken om door te praten over de inhoud en mogelijkheden, neem dan contact op. Wij zijn bereikbaar op 024 397 8892.

Een mail sturen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Trainer

Albert van Veen

Teamtrainer Omgaan met spanningen en conflicten

Agenda

Er zijn op dit moment geen trainingen ingepland.