Met een persoonlijke effectiviteit training ga jij weer ontspannen en zelfverzekerd te werk, met het gevoel dat je controle hebt over je agenda. Wil je in drukke tijden beter kunnen omgaan met stress? Vind je het moeilijk om je agenda op een effectieve manier te beheren en de juiste prioriteiten te stellen? Voel je je soms onzeker en kom je daardoor niet goed uit de verf? Zit gebrek aan zelfvertrouwen daadkrachtig optreden in de weg? Dan is deze training wellicht iets voor jou.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Welke persoonlijke effectiviteit training kies jij?

Als overzicht houden over je werkzaamheden en het managen van je tijd voor jou lastig is, is onze training Time Management misschien een goede keuze. Als je last hebt van onzekerheid en steviger in je schoenen wilt komen te staan, kies dan voor de training Zelfvertrouwen. Welke training voor persoonlijke effectiviteit past het best bij jou?

Als je last hebt van een allesoverheersend negatief zelfbeeld en je hier onder begeleiding van een coach/psycholoog iets aan wilt gaan doen, kijk dan hier: je zelfbeeld verbeteren

De afgelopen 25 jaar hebben wij al veel mensen geholpen bij het versterken van hun zelfvertrouwen, het leren omgaan met werkdruk en het verbeteren van hun zelfbeeld.

Neem contact op bij vragen

Wil je werken aan je persoonlijke effectiviteit met een training van MD-act? Overweeg je om je in te schijven voor onze training Zelfvertrouwen of Time Management? Of wil je begeleiding bij het verbeteren van je zelfbeeld, maar heb je ook nog vragen? Neem dan contact op: 024 3978 892. Wij vertellen je graag meer over de trainingen of over wat je van onze begeleiding bij het aanpakken van je negatieve zelfbeeld kunt verwachten. Mailen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl.

Time Management

Zelfvertrouwen