Als we met ons leven beginnen, denken we dat we alles kunnen, dat we onoverwinnelijk zijn. We vertrouwen er zelfs op dat we kunnen vliegen. Kinderlijke onbevangenheid is een heerlijk gevoel.

Naarmate de jaren vorderen ontstaat meestal het besef dat de werkelijkheid iets anders in elkaar steekt. We leren, studeren en gaan aan het werk. We worden ambitieus, stromen door, ontwikkelen onze competenties tot we op een dag onze baan gedag zeggen, en verder kijken, al dan niet uit eigen vrije wil.

Zo ging het ook bij ons. Na lang als arbeids- en organisatiepsycholoog bij grote adviesbureaus te hebben gewerkt, zijn we in 2006 voor onszelf begonnen. We wilden mensen en organisaties meer aandacht kunnen geven. We wilden persoonlijker zijn, intenser en toegewijd.

MD-act helpt mensen en organisaties beter te functioneren en te presteren. We zijn er voor iedereen die wil groeien. Hoewel ons kantoor in Groesbeek staat, zijn onze coaches en trainers ook in Eindhoven, Amsterdam, Den Helder, Zwolle en Gent te consulteren. Het MD ACT-programma (assessment, coaching, training) sluit naadloos aan bij de HRM-cyclus ‘instroom – doorstroom – uitstroom’. Elke fase kent zo haar uitdagingen. Ieder mens heeft zo zijn eigen puzzel. Door er samen intensief mee bezig te gaan, worden dingen helder.

We hebben duizenden medewerkers, leidinggevenden en directieleden geadviseerd, getest, getraind en gecoacht. Op groeps- en individueel niveau.

We hebben gezien dat mensen tot veel moois in staat zijn. Maar we weten ook dat niemand het alleen kan. Zelfs Batman heeft steun en samenwerking nodig om te kunnen schitteren.

De coaches van MD-act zijn gepassioneerde mensenmensen. Ze zetten uit volle overtuiging hun expertise in om mensen hun eigen route te laten ontdekken en het beste in zichzelf naar boven te brengen. MD-act heeft geen dubbele agenda’s of verborgen belangen. We zijn open, eerlijk en transparant. Ieder krijgt te horen wat hij moet horen om beter te gaan functioneren. Gezamenlijk nemen we de hobbels en werken we aan groei, ontwikkeling en plezier. Want plezier in het werk geeft zin aan het leven. Wie in zijn werk maximaal tot zijn recht komt, is een gelukkig mens. En gelukkige mensen presteren beter. Voor hun organisatie en voor zichzelf. Alsof ze vliegen… Een heerlijk gevoel.