Mijn naam is Willem, in 1958 geboren te Rotterdam. Ik heb onder meer 12 jaar in Amerika gewoond en 4 jaar in Brazilië en als internationaal opererende ondernemer alle delen van de wereld gezien.
Na een succesvolle carrière als ondernemer besloot ik in 2008 een ander leven te gaan leiden en mijn ervaringen en inzichten met anderen te gaan delen. In 2008 heb ik mijn bedrijf verkocht en werk vanaf dat moment als coach en als game changer en trusted advisor voor ondernemers. Aanvankelijk vanuit Brazilië en sinds 2013 vanuit Nederland.

Ik werk met name voor de top in het bedrijfsleven, ondernemers en professionals. Zowel nationaal als internationaal. Ik spreek 5 talen. Naast het Nederlands beheers ik Engels, Frans, Spaans, Portugees en Duits.

Openheid en vertrouwen zijn kenmerkend voor mijn manier van werken. Ik ben energiek, positief ingesteld en praktisch. Ik denk en communiceer ‘recht uit het hart’: what you see is what you get. 

Mijn missie is: mensen en bedrijven hun groei te helpen accelereren: carrière, grenzen verleggen, bedrijfsgroei, differentiatie, niche ontwikkeling en internationalisering.