In vrijheid verbinden

Ik heb jarenlang met plezier als dierenarts gewerkt. Maar gaandeweg ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn interesse in de mens zo groot is, dat ik ervoor heb gekozen om te stoppen met mijn praktijk als dierenarts. Sinds 2012 werk ik als coach en trainer en ben ik voornamelijk werkzaam in de medische sector.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen vaak heel goed in staat zijn om oplossingen te vinden voor de problemen en uitdagingen waar zij zich voor gesteld zien. In mijn rol als trainer en coach kan ik daarbij een ondersteunende rol vervullen. Dat doe ik onder meer door mensen te laten kijken naar hun eigen proces.

Waar ik heel veel voldoening uithaal is, als ik een bijdrage kan leveren aan de groei en ontwikkeling van een individu of een team.

“In vrijheid verbinden”: dat is mijn missie. In deze missie liggen twee voor mij zeer belangrijke waarden besloten: ‘ervaren van vrijheid’ en ‘kracht tot verbinden’.