Met coaching werken aan je ontwikkeling

  • 25 jaar ervaring
  • Ruim 2000 mensen gecoacht
  • Van medewerker tot directeur

Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de coaching? Dan sturen we je geen factuur.

Contact

Heb je vragen, of wil je in een vrijblijvend gesprek onderzoeken of coaching voor jou een goede optie kan zijn, neem dan contact op met ons: 024 397 8892.  Mailen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Altijd een persoonlijke coach bij jou in de buurt

Ons kantoor is gevestigd in Groesbeek, vlakbij Nijmegen. Omdat we intensief samenwerken met senior coaches die als zelfstandig gevestigde HR professional vanuit verschillende delen van het land werken, kun je bij ons bijna altijd bij een ervaren coach terecht in je eigen omgeving. En als de afstand toch nog te groot is, plannen we onze afspraken gewoon op een goede locatie die voor jou gunstig gelegen is.

Ik heb Albert als een zeer betrokken trainer/coach leren kennen. De kracht van Albert is zijn wetenschappelijke achtergrond gekoppeld aan een jarenlange ervaring als trainer/coach. Met deze schat aan ervaring was Albert in staat om heel nauw bij mijn vragen aan te sluiten. Ik kijk met zeer veel genoegen terug op de gesprekken met Albert die mij geholpen hebben om extra stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling te zetten. Centraal staat bij Albert de vraag wat wel kan en hoe en dus meer het creëren van de mogelijkheden in plaats van het wegnemen van de beperkingen.

Jörg Sauer,
Directeur / Adviseur arbeidsverhoudingen, VHP2, Eindhoven

Mariëlle bezit het vermogen om je met andere ogen naar jezelf en je manier van denken en handelen te laten kijken. Hierbij ontdek en leer je veel over jezelf.
Wat voor jou vanzelfsprekend leek te zijn, blijkt niet altijd de beste manier van denken en handelen te zijn. Ze geeft je duidelijke inzichten in hoe het anders kan, op zo’n manier dat je deze nieuwe denkwijze gemakkelijk en positief oppakt en accepteert dat het zo ook kan en je echt verder helpt. Ik heb een grote persoonlijke groei doorgemaakt door haar training en ga nu anders om met moeilijke situaties waar ik in het verleden tegenaan liep.

Ariejanne de Groot,
Senior Projectassistent, Raad voor Accreditatie, Utrecht