In het dagelijks leven ben ik in rollen als coach, trainer, adviseur, intervisor en facilitator bezig met mensen rondom vraagstukken als (persoonlijke) effectiviteit, leren, veranderen, sturen, minder sturen, eigenaarschap, strategie. Daarbij ga ik ervan uit dat in mensen, teams en organisaties enorm meer potentieel zit dan dat we op het eerste gezicht kunnen zien en ervaren. Wanneer ik die potentie naar boven kan halen, mensen naar een volgende level kan brengen, ben ik in mijn element.

Na een opleiding aan de Pedagogische Academie in Rotterdam, nu noemen we dat een PAB), heb ik korte tijd in het onderwijs gewerkt. Al snel ben ik gestart met een eigen opleidingsbedrijf. Na zeven jaar heb ik dat verkocht en heb ik enkele jaren gewerkt in diverse management- en directierollen. In tussentijd studeerde ik Bedrijfseconomie en Economische Wetenschappen. Later heb ik daar nog een studie tot MBA aan toegevoegd. In eerste instantie in organisaties vooral bezig geweest met de harde kant. Maar in mijn werk kwam ik tot de ontdekking dat uiteindelijk het gedrag van mensen bepalend is voor succes. Mijn werk richt zich nu vooral op gedrag van mensen, (management)teams en organisaties.

Als intervisor leid ik intervisiebijeenkomsten met groepen professionals en managementteams die van elkaar willen leren met uiteenlopende vraagstukken.
In de rol van senior-trainer train en begeleid ik mensen op het gebied van gedrag, effectiviteit en communicatie. Door de jarenlange ervaring pas ik tijdens een training inhoud en werkvormen aan aan de behoefte van de deelnemers.

Intervisietrajecten 30+
Coachingtraingen 100+
(Team)trainingen 250+