Ik ben Dick Onvlee, coach Amsterdam en omgeving.

Als coach luister ik naar je vraag, je verhaal, om je te begrijpen en je vraag te doorgronden. Daarnaast stel ik (veel) vragen, doe ik suggesties. We zoeken samen naar oplossingen en ik help je te experimenteren met nieuw gedrag dat behulpzaam is bij het vinden van een antwoord op je coachvraag. Het is en blijft steeds jouw ontwikkelingsproces, jij maakt de keuzes die bij je passen.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachingsgesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching

Heb je vragen en thema’s als:

  • Wat maakt dat ik vastloopt in mijn werk
  • Ik voel te veel druk/stress
  • Ik voel me niet begrepen door mijn leidinggevende of collega’s

Dan gaan we samen op zoek naar antwoorden op zulk soort vragen. Antwoorden die je kunnen helpen om situaties en relaties anders te ‘lezen’, andere betekenissen te geven. Want de uitdrukking ‘wat je denkt is wat je krijgt’ is vaak maar al te waar…. Hier nog iets meer uitleggen wat je bedoelt? Coaching kan intensief zijn, maar ook ontspannen. Het kan betrokken en nabij zijn en ook reflecterend en met distantie, onderzoekend en met emotie, lachen en huilen. Het mag er allemaal zijn.

Coaching Amsterdam

Ik maak voor mijn coaching gebruik van de faciliteiten van Het Coachhuis in Amsterdam of op een andere plek in het land. Het Coachhuis is een organisatie die door het hele land mooie panden heeft met geschikte werkruimtes voor het voeren van coachingsgesprekken. Dat maakt mij als coach erg flexibel.

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 149,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit, dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70 per uur.

Kosten coaching particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Kosten coaching: € 164,25 excl. BTW