Ik ben Bob van der Heijden, coach in Maastricht en omgeving.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachingsgesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching.

Luisteren, vragen stellen, reflecteren en bewust laten worden van gevoelens zijn mijn gereedschap om mensen contact te laten maken met dat wat echt belangrijk voor ze is.

Jaren geleden, tijdens mijn opleiding tot coach, formuleerde ik voor mijzelf de missie “In vrijheid verbinden”. In de loop der jaren heeft deze missie steeds meer invulling gekregen en nog steeds is deze gedachte voor mij belangrijk. Deze missie geeft voor mij twee zeer belangrijke waarden weer: ‘ervaren van vrijheid’ en ‘kracht tot verbinden’.

In mijn coachwerk zullen mensen deze waarden herkennen. Vrijheid betekent dat je durft te kiezen in zaken als: waar wil ik naar toe? of: Wat is belangrijk voor mij? Maar ook je bewustzijn van de wijze waarop de keuze tot stand komt. De kracht tot verbinden heeft betrekking op de verbinding met jezelf en de ander. Deze verbinding geeft antwoord op de vragen die we onszelf stellen. Met behulp van NLP technieken gaan we gezamenlijk op zoek naar jouw vragen en antwoorden.

Wat een coach in Maastricht voor je kan doen

Een coachtraject is voor mij iets actiefs: verwacht niet dat we alleen maar tegenover elkaar gaan zitten om gedachten uit te wisselen. Veel zaken bespreken we staand of lopend. Naast coach en trainer ben ik outdoor instructeur en neem ik graag mensen mee naar buiten. Al wandelend in de buitenlucht komen persoonlijke processen als vanzelf in beweging.

Ik ga graag met je aan de slag met vragen en thema’s als:

  • Ik loop vast in mijn werk, wat wil ik en wat is hierin belangrijk voor mij?
  • Ik wil met iemand sparren over mijn situatie, help me reflecteren op dat waar ik mee bezig ben.
  • Ik wil mijn relatie met anderen verbeteren. Wat is mijn aandeel, hoe communiceer ik, wat verwacht ik van mijzelf en de ander?

In coachingstrajecten hanteer ik een praktische benadering. Mijn doel is dat wanneer iemand de deur uitgaat, hij of zij het gevoel en de overtuiging heeft een volgende stap te gaan maken. Met behulp van NLP technieken wordt een beeld van de gewenste situatie gemaakt, waarna we samen kijken wat er voor nodig is om dit beeld te realiseren.

Als coach maak ik gebruik van de faciliteiten van Het Coachhuis in Maastricht. Omdat Het Coachhuis in veel verschillende steden beschikt over panden met geschikte ruimtes voor het voeren van coachingsgesprekken, ben ik als coach flexibel en kunnen we altijd bij jou in de buurt onze afspraken laten plaatsvinden.

Ben je benieuwd wat ik als coach in Maastricht en omgeving voor je kan betekenen? Neem dan telefonisch contact met me op door te bellen naar 024 397 8892. Mailen met je vragen kan natuurlijk ook: info@MD-act.nl.

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 149,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit, dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70 per uur.

Kosten coaching particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Kosten coaching: € 149,35 excl. BTW