Spanningen en conflicten in teams zijn onvermijdelijk. De mate waarin een team erin slaagt om spanningen met elkaar op te lossen, bepaalt hoe effectief een team zich kan ontwikkelen. Elk team is er daarom bij gebaat om te leren spanningen op een constructieve manier aan te pakken en op te lossen.

Inhoud

Onderstaande onderwerpen komen in deze eendaagse training ‘Omgaan met spanningen en conflicten’ aan de orde. Daarnaast is er veel ruimte om eigen vragen uit je praktijk in te brengen.

 1. Vaardigheden om met belangentegenstellingen, spanningen en conflicten om te gaan:
  1. Schakelen over de communicatieniveaus: model en een oefenen
  2. Constructief omgaan met verschil van mening: model en oefenen
 2. Oefenen op basis van praktijksituaties
 3. Balans opmaken:
  1. Conclusies trekken
  2. Voornemens, acties en afspraken

Albert van Veen

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Kosten open inschrijving

Schrijf je je individueel in, is de all-in prijs voor deze eendaagse training: € 498,00 inclusief locatie, koffie/thee/lunch en materialen, exclusief BTW

Tevredenheidsgarantie: als je de training Omgaan met Spanningen en Conflicten volgt en je bent achteraf niet tevreden, dan sturen we je geen factuur. Onze tevredenheidsgarantie geldt voor de open inschrijving training, maar natuurlijk ook voor de in company uitvoering.

Kosten teamtrainingen

Als je je als team inschrijft voor deze training, bedragen de kosten € 1.705,00 inclusief het trainingsmateriaal en exclusief de BTW. De kosten voor het verblijf zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Contact

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken om door te praten over de inhoud en mogelijkheden, neem dan contact op. Wij zijn bereikbaar op 024 3978 892.

Een mail sturen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Registerpsycholoog NIP

Albert is Registerpsycholoog arbeid en organisatie NIP.

Als je voldoet aan de eisen die het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) stelt aan je professionaliteit als arbeids- en organisatiepsycholoog en aan de frequentie waarmee je investeert in je kennis en vaardigheden, mag je je registerpsycholoog arbeid en organisatie noemen. Bij elke herregistratie wordt je vakbekwaamheid opnieuw getoetst.

Albert is ook een door het CRKBO erkende trainer voor het kort beroepsonderwijs. Sinds 1995 coacht en traint Albert medewerkers, leidinggevenden en (management)teams.

Geen evenementen gevonden!

Voor leidinggevenden die willen werken aan een klimaat waarin betrokkenheid en motivatie van medewerkers kunnen floreren.

Na afloop van de workshop Omgaan met spanningen en conflicten:

 • Heb je (op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd) inzicht in wat bijdraagt aan motivatie en betrokkenheid onder medewerkers
 • Heb je inzicht in wat in jouw leiderschapsstijl bijdraagt aan motivatie en betrokkenheid en in waar jouw stijl van leidinggeven mogelijk de motivatie van je medewerkers ondermijnt
 • Heb je een concreet actieplan waarmee je in de praktijk aan de slag kunt gaan om te werken aan een werkklimaat waarin motivatie en betrokkenheid onder je medewerkers zich maximaal kunnen ontwikkelen

De training Omgaan met spanningen en conflicten duurt 1 dag.

Dhr. drs. G. Laurens, Diensthoofd Facilitair Bedrijf, Politie Rotterdam-Rijnmond, Rotterdam

Alleen een resultaatgerichte cultuur van onze dienst was niet voldoende. Dat moest anders. Albert van Veen hield ons een spiegel voor. We hebben geleerd om onze communicatie en bedrijfsprocessen zorgvuldig in te richten. Afspraak is voortaan afspraak. Onze teams hebben hard gewerkt aan eigen dilemma’s en valkuilen en het versterken van kwaliteiten.

De werkwijze van Albert was voor velen confronterend, maar pakte goed uit. We staan nu samen sterker. Er is weer verbinding tussen teams en een nieuw gevoel van onderling respect en collegialiteit

Frank, Samensteller Nieuws, Omroep West, Den Haag

Mijn traject bij Albert heeft mijn managementskills flink verbeterd. Hij houdt een spiegel voor, is eerlijk en open en kan hard zijn zonder respectloos te worden. Dat is precies wat je nodig hebt wanneer je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.