Wij zijn René Ravenhorst en Albert van Veencoach in Arnhem en omgeving.

Je kunt bij ons terecht met allerlei (werk)gerelateerde vragen en thema's. Bijvoorbeeld:

  • De (werk)druk neemt toe: hoe kan ik mijn balans beter bewaren?
  • Hoe kan ik met meer zelfvertrouwen in het leven staan?
  • Hoe realiseer ik commitment in mijn team?
  • Ik word vaak ervaren als te dominant. Wat kan ik doen om anderen meer ruimte te geven en tegelijkertijd ook mezelf te blijven?

Coach Arnhem, maar ook landelijk werkzaam

Wij werken niet alleen als coach in Arnhem: naast onze kantoren in Groesbeek en Ede, kunnen wij gebruik ook nog gebruik maken van de landelijke diensten van Het Coachhuis. Samen kunnen we dus bepalen waar we onze coachingsgesprekken laten plaatsvinden.

Omdat je op deze pagina bent, zoek je waarschijnlijk een coach in Arnhem. Voor onze coachingsgesprekken in Arnhem maken we gebruik van Het Coachhuis aan de Emmastraat 24 in Velp. Velp grenst aan Arnhem. Het Coachhuis is met de auto en het openbaar vervoer heel goed bereikbaar.

Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachingsgesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching

Albert van Veen

Coach Arnhem

Albert van Veen, coach Arnhem

Ik werk als coach in Arnhem, maar ontvang veel van mijn coachees ook op ons kantoor in Groesbeek of in één van de accommodaties van Het Coachhuis, bijvoorbeeld in Den Bosch, Utrecht en Nijmegen.

Sinds Corona is sprake van online-coaching: alle gesprekken vinden plaats met videobellen. Bijna al onze klanten -en wij zelf ook- zijn heel tevreden over de mogelijkheden die videobellen biedt voor coaching, maar ook voor loopbaanbegeleidingsgesprekken en zelfs ook voor assessments.

Mijn achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog vormt de basis voor mijn werk als coach. De uitgangspunten van de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en de Positieve Psychologie zijn voor mij belangrijke kaders bij de coaching.

Mensen typeren mij als een vriendelijke, betrokken coach die als dit nodig is stevige vragen niet uit de weg gaat. Maar altijd met respect.

Ik houd van mijn werk; ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen bij het werken aan hun (werkgerelateerde) vragen. Bijvoorbeeld bij het leren om meer ontspannen om te gaan met lastige situaties op het werk, effectiever leiding te geven, in bepaalde omstandigheden minder onzeker te zijn, daadkrachtiger te worden of juist sensitiever.

Ik heb de ervaring dat mensen vaak wel over de juiste competenties beschikken, maar dat het niet lukt om deze in bepaalde situaties goed te gebruiken. In de coaching ligt de nadruk daarom vaak op het ontdekken wat nodig is om in die situaties de juiste competenties wel goed in te kunnen zetten, en minder op het leren van nieuwe vaardigheden.

René Ravenhorst

Coach Arnhem

René Ravenhorst, coach Arnhem

Wat ik vaak terug hoor van mensen die ik heb gecoacht, is dat ze me zien als warmbloedig, confronterend en helder, zeer nauw aansluitend op hun eigen ervaringen en steeds doelgericht vanuit het grote plaatje. De GROW-methodiek is altijd helpend. Het feit dat ik als Arbeids- en Organisatiepsycholoog ben opgeleid en daar veel ervaring in heb, vormt een belangrijke basis.

Als coach in de omgeving van Arnhem richt ik me in het kort altijd op drie aspecten:

  • Hoe ga je met jezelf om (zelfbeelden, stabiliteit, levensverhaal, integreren, eigen regie en invloed kennen)?
  • Hoe ga je met anderen om, zowel binnen als buiten de eigen organisatie, ook qua communicatie en contact?
  • Hoe ga je om met zijn rollen, verantwoordelijkheden etc.?

Deze trits garandeert dat het om echte verbinding tussen mensen gaat en dat ook de zakelijke focus daarbij helder en doelgericht blijft. Werken is leuk, tof en fijn, maar nooit zonder dat er ergens ook corvée, frustratie en ‘hier en daarin inschikken’ aan te pas komt.

Kies voor een flexibele coach

Als coach maak ik gebruik van de faciliteiten van Het Coachhuis in Velp, dicht bij Arnhem, of mijn eigen kantoorruimte in Ede. Maar omdat Het Coachhuis niet alleen in Arnhem fijne coachruimtes aanbiedt, ben ik als coach erg flexibel en kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste locatie is.

Kosten coaching

14535excl. BTW
  • Per uur

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 142,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit, dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70 per uur.

Kosten coaching particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Coaching waarbij je jezelf kunt zijn en blijven; de positieve Toekomst! Dankjewel Albert.

Wilko van Kalkeren

Senior coördinator Europese programma's, provincie Gelderland, Arnhem

De aanleiding voor de leiderschapscoaching was mijn nieuwe rol: van beleidsondersteuning richting de lijn. In de basis ging de aansturing van medewerkers me -voor zover ik kon overzien- wel redelijk goed af, maar ik had het idee dat ik een aantal dingen wel handiger kon aanpakken.

Ik twijfelde niet over de coaching en Albert als coach. Dat had te maken met zijn toegankelijkheid als persoon en de duidelijkheid die hij gaf: no-nonsense en ter zake.

Wat ik fijn vond, was zijn werkwijze. Albert luisterde goed, vroeg goed door en herformuleerde dan vaak de vraag, samen met mij. Dat deed hij soms op een confronterende, maar niet bedreigende manier, waardoor ik open in het gesprek bleef. Dat is kracht, want dan kun je echt kijken naar de vraag die je hebt. Daarbij heeft Albert een heel arsenaal aan modellen en theoretische kaders om vragen aan op te hangen. Dat zette mij aan het denken, dat vond ik mooi.

Als het ter sprake komt, zou ik leiderschapscoaching en ook Albert zeker aanbevelen: mensen in mijn situatie doen zichzelf een lol als ze dingen van zich af kunnen praten en kunnen reflecteren met iemand. Heel veel onzekerheid kun je in zo’n traject samen met de coach plaatsen. In korte tijd kun je veel voorbeelden en veel gedrag bespreken.

Bram Esselink, 25 juni 2019


Teammanager Educatie voor Volwassenen, ROC Nijmegen

Ik heb van Albert tools gekregen om krachtiger en meer in balans te kunnen communiceren.


Door de coaching heb ik bepaalde situaties beter leren beoordelen, mijn eigen handelen en oordelen, en daardoor kan ik deze situaties nu weer met vertrouwen aangaan, dat voelt een stuk relaxter.

Miriam Kisters

Senior Communicatieadviseur, Gloedcommunicatie, Nijmegen

Meer beoordelingen van klanten lezen?

Wil je meer reviews lezen, kijk dan hier: hoe beoordelen klanten ons

Stuur ons een mailtje! Bel ons nu!