Ik ben René Ravenhorst, coach in Arnhem en omgeving.

Wat ik vaak terug hoor van mensen die ik heb gecoacht, is dat ze me zien als warmbloedig, confronterend en helder, zeer nauw aansluitend op hun eigen ervaringen en steeds doelgericht vanuit het grote plaatje. De GROW-methodiek is altijd helpend. Het feit dat ik als Arbeids- en Organisatiepsycholoog ben opgeleid en daar veel ervaring in heb, vormt een belangrijke basis.

René Ravenhorst

Coach Arnhem

De richtlijnen van de coach in Arnhem en omgeving

Als coach in de omgeving van Arnhem richt ik me in het kort altijd op drie aspecten:

  • Hoe ga je met jezelf om (zelfbeelden, stabiliteit, levensverhaal, integreren, eigen regie en invloed kennen)?
  • Hoe ga je met anderen om, zowel binnen als buiten de eigen organisatie, ook qua communicatie en contact?
  • Hoe ga je om met zijn rollen, verantwoordelijkheden etc.?

Deze trits garandeert dat het om echte verbinding tussen mensen gaat en dat ook de zakelijke focus daarbij helder en doelgericht blijft. Werken is leuk, tof en fijn, maar nooit zonder dat er ergens ook corvée, frustratie en ‘hier en daarin inschikken’ aan te pas komt.

Kies voor een flexibele coach

Als coach maak ik gebruik van de faciliteiten van Het Coachhuis in Arnhem of mijn eigen kantoorruimte in Ede. Maar omdat Het Coachhuis niet alleen in Arnhem fijne coachruimtes aanbiedt, ben ik als coach erg flexibel en kunnen we samen bepalen wat voor jou de beste locatie is.

Kosten coaching

13900excl. BTW
  • Per uur


Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 139,00 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit, dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70 per uur.

Kosten coaching particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.