Ik ben Jeanette van den Bosch, psycholoog NIP en coach in Eindhoven en omgeving. Mijn kantoor is gevestigd in Asten, gelegen in de regio Eindhoven.

Werken met mensen is mijn passie. Ik geniet ervan om samen met een coachee of team op te trekken. Samen uitzoeken wat de vraagstelling, de behoefte of het doel is en mee op te lopen bij de stappen die gezet moeten worden om te groeien en te ontwikkelen. Dat doe ik graag!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Wat ik als coach in Eindhoven voor je kan doen

Wat voor mij elke keer weer fantastisch is, is om te ervaren wat een coachingstraject gevoelsmatig met mensen kan doen, zoals het vergroten van zelfvertrouwen, zin hebben in de toekomst, een gefundeerde loopbaankeuze maken, et cetera. Ik vind het belangrijk om voor mijn coachees en de teams waarmee ik werk benaderbaar, vriendelijk en eerlijk te zijn. Maar als dit nodig is, kan ik ook kritisch zijn en soms confronterend. Maar altijd met respect!

Met de mogelijkheden voor online coaching is het bovendien mogelijk om je coachinggesprekken te voeren vanaf elke plek die jou uitkomt, zoals bijvoorbeeld Amersfoort!

Kom langs op mijn kantoor in Asten

Ik beschik over mijn eigen kantoor in Asten (ongeveer 20 kilometer van Eindhoven). Daarnaast kan ik als coach flexibel gebruikmaken van de faciliteiten van Het Coachhuis in Eindhoven. Het Coachhuis heeft op veel plaatsen in het land de beschikking over panden met geschikte ruimtes voor het voeren van coachinggesprekken en het werken met teams. Ben je benieuwd wat ik als coach in Eindhoven en omgeving voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op door te bellen naar 024 3978 892.

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 145,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Kosten coaching: € 164,25 excl. BTW