Sija Bos

Coach Utrecht

Wil je een coach in Utrecht en omgeving inschakelen om te werken aan je persoonlijke kracht? MD-act verdiept zich grondig in je vraag, waarna we naar een passend plan van aanpak zoeken. Uiteraard werken we alleen met kwalitatief hoogwaardige methoden en werkwijzen. En wist je dat we zijn aangesloten bij het NIP en het NOLOC? Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare coach in de omgeving van Utrecht.

Waar wil jij aan werken met de coach uit Utrecht?

Loop je vast in je huidige functie? Wil je werken aan je zelfvertrouwen? Of heb je het gevoel dat je onderweg bent naar een burn-out? In alle gevallen helpt een coach in de buurt van Utrecht je graag verder. Samen werken we aan je persoonlijke doelen. Wij stellen een plan van aanpak op dat volledig aansluit bij jou als persoon.

Je profiteert van 100% tevredenheidsgarantie

Heb je onlangs een coach van MD-act in de buurt van Utrecht ingeschakeld? Dan willen wij zeker weten dat je tevreden bent. Ben je niet tevreden over onze dienstverlening? Dan sturen wij je geen factuur. Dat is de service die je van ons kan verwachten. Wil je weten of coaching iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bereikt ons op 024 397 8892.