Wil je een coach in Utrecht en omgeving inschakelen om te werken aan je persoonlijke kracht? MD-act verdiept zich grondig in je vraag, waarna we naar een passend plan van aanpak zoeken. Uiteraard werken we alleen met kwalitatief hoogwaardige methoden en werkwijzen. En wist je dat we zijn aangesloten bij het NIP en het NOLOC? Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare coach in de omgeving van Utrecht.

Waar wil jij aan werken met de coach uit Utrecht?

Loop je vast in je huidige functie? Wil je werken aan je zelfvertrouwen? Of heb je het gevoel dat je onderweg bent naar een burn-out? In alle gevallen helpt een coach in de buurt van Utrecht je graag verder. Samen werken we aan je persoonlijke doelen. Wij stellen een plan van aanpak op dat volledig aansluit bij jou als persoon.

Je profiteert van 100% tevredenheidsgarantie

Heb je onlangs een coach van MD-act in de buurt van Utrecht ingeschakeld? Dan willen wij zeker weten dat je tevreden bent. Ben je niet tevreden over onze dienstverlening? Dan sturen wij je geen factuur. Dat is de service die je van ons kan verwachten. Wil je weten of coaching iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bereikt ons op 024 397 8892

Gert Jan Schop

Coach Utrecht

Ik ben Gert Jan Schop, coach in Utrecht en omgeving.

In coachingstrajecten (+100) leer ik mensen vooral te reflecteren op hun eigen handelen, zelf te zoeken naar verbeteringen, met het verbeelden van de toekomst of de gewenste situatie en kijken hoe je daar kan komen. Voor senior-professionals en leidinggevenden ben ik goede sparringspartner.

Ik kan goed luisteren, goede vragen stellen, ben analytisch, kan snel tot de kern komen. Mensen geven mij snel vertrouwen, vinden mij geduldig, maar ik schuw niet om te spiegelen, zo nodig te confronteren en direct te zijn (Rotterdamse roots!).

Tot mijn werkgebied behoren profit-organisaties en non-profit-organisaties als gemeenten, veiligheidsregio’s, onderwijs en zorg.

Sija Bos

Coach Utrecht

Ik ben Sija Bos, coach in Utrecht en omgeving.

In mijn werk als coach ben ik gericht op versterken van persoonlijke kracht. Samen verhelderen van het doel en daar naar toe werken.

Persoonlijke ontwikkeling, een loopbaanstap die bij je past, bevlogenheid en succes is waar ik graag een bijdrage aan lever.

Kosten coaching

14535excl. BTW
  • Per uur

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 145,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies..

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit, dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70 per uur.

Kosten coaching particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.