Wil je een coach uit Utrecht of omgeving inschakelen om te werken aan je persoonlijke kracht? MD-act verdiept zich grondig in je vraag, waarna we naar een passend plan van aanpak zoeken. Uiteraard werken we alleen met kwalitatief hoogwaardige methoden en werkwijzen. En wist je dat we zijn aangesloten bij het NIP en het NOLOC? Zo weet je zeker dat je kiest voor een betrouwbare coach in de omgeving van Utrecht.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Waar wil jij aan werken met de coach uit Utrecht?

Loop je bijvoorbeeld vast in je huidige functie? Wil je werken aan je zelfvertrouwen en communicatie? Met deze en andere vragen helpt een coach in de buurt van Utrecht je graag verder. Samen werken we aan je persoonlijke doelen. Wij stellen een plan van aanpak op dat volledig aansluit bij jou als persoon.

Profiteer van 100% tevredenheidsgarantie

Heb je onlangs een coach van MD-act in de buurt van Utrecht ingeschakeld? Dan willen wij zeker weten dat je tevreden bent. Ben je niet tevreden over onze dienstverlening? Dan sturen wij je geen factuur. Dat is de service die je van ons kan verwachten. Wil je weten of onze coaching iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bereikt ons op 024 3978 892. Naast Utrecht beschikken wij over coachinglocaties in heel Nederland, zoals bijvoorbeeld in Arnhem en Nijmegen.

Gert Jan Schop

Ik ben Gert Jan Schop, coach in Utrecht en omgeving. In coachingtrajecten (100+) leer ik mensen vooral te reflecteren op hun eigen handelen, zelf te zoeken naar verbeteringen, met het verbeelden van de toekomst of de gewenste situatie en kijken hoe je daar kan komen. Voor senior-professionals en leidinggevenden ben ik een goede sparringpartner.

Ik kan goed luisteren, goede vragen stellen, ben analytisch en kom snel tot de kern. Mensen geven mij zelf vertrouwen, vinden mij geduldig, maar ik schuw niet om te spiegelen, zo nodig te confronteren en direct te zijn (Rotterdamse roots!).

Tot mijn werkgebied behoren profitorganisaties en non-profitorganisaties zoals gemeenten, veiligheidsregio’s, onderwijs en zorg.

Sija Bos

Ik ben Sija Bos, coach in Utrecht en omgeving. In mijn werk als coach ben ik gericht op het versterken van persoonlijke kracht. Samen verhelderen we het doel en werken daarnaartoe.

Persoonlijke ontwikkeling, een loopbaanstap die bij je past, bevlogenheid en succes is waar ik graag een bijdragen aan lever.

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 149,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Kosten coaching: € 164,25 excl. BTW