Met de hulp van een burn-out coach voorkom jij dat je echt hardhandig tot stilstand komt of ga je samen aan de slag om jouw burn-out te boven te komen. Onze coaches helpen je hier graag bij zodat jij snel weer van je werk en het leven geniet.

Schakel een burn-out coach in als je je herkent in deze verschijnselen

Als je je herkent in een deel van de volgende verschijnselen, kun je misschien de hulp van een burn-out coach gebruiken:

 • Weinig energie of zelfs uitgeput
 • Moeite om je te concentreren
 • Vergeetachtig
 • Meer fouten maken dan je van jezelf gewend bent
 • Vaker dan normaal somber
 • Langdurig last van spanningen
 • Huilbuien
 • Snel geïrriteerd
 • Neiging om collega’s, klanten of cliënten te vermijden
 • Veel minder of geen plezier of interesse meer in je werk
 • Vaak cynisch

Als je jezelf in een groot deel van de verschijnselen herkent, is de kans groot dat je burned-out bent. Als je nog (redelijk) functioneert, maar je herkent je in een deel van de verschijnselen, dan is de kans groot dat je op weg bent om een burn-out te ontwikkelen. Uit persoonlijke ervaring weten wij wat het is om burned-out te zijn. Dat wil je echt niet meemaken!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Misschien op weg naar een burn-out?

Als je denkt op weg te zijn naar een burn-out, onderneem dan actie voor het te laat is. Praat er thuis over of praat met een goede vriend, collega, je leidinggevende of de (bedrijfs)arts. Of schakel een van onze coaches in. Als je lijft straks aan de noodrem moet trekken, ben je beslist veel verder van huis. Door nu tijd te nemen om de balans op te maken en verstandige wijzigingen aan te brengen in je werk- en leefpatroon, bespaar je jezelf een hoop ellende.

Burned-out?

Als je burned-out bent, of voelt dat je daar dicht tegenaan zit, is het zaak om radicaal tijd te nemen voor jezelf. Stop in overleg met je (bedrijfs)arts en kom tot rust. Ga zo snel mogelijk onder professionele begeleiding van een burn-out coach aan de slag om te werken aan je herstel. Naast werken aan herstel is het belangrijk om te onderzoeken wat je kunt doen om nooit meer met een burn-out te worden geconfronteerd.

Ontvang hulp van een deskundige burn-out coach

Heb je (bijna) een burn-out en wil je met een coach gaan werken aan je herstel dankzij persoonlijke coaching? Zoek je een burn-out coach om je daarbij te helpen? Wij zijn ervaren coaches/psychologen en begeleiden al bijna 30 jaar mensen met werkgerelateerde vragen en problemen, waaronder mensen die herstellende zijn van een burn-out of juist willen voorkomen dat het zo ver komt.

Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de burn-out coaching? Dan krijg je van ons geen factuur!

Wil je regelmatig informatieve artikelen ontvangen over onderwerpen op het terrein van mens en werk?
Schrijf je nu in

Kosten coaching: € 164,25 excl. BTW

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 164,25 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 80,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Een burn-out coach bij jou in de buurt

Wij zijn ervaren coaches die al meer dan 30 jaar mensen begeleiden bij het oplossen van burn-out klachten.

Wij werken nauw samen in een netwerk van verschillende collega’s, allemaal afgestudeerd op academisch niveau. Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige, vriendelijke en servicegerichte houding. Elke coach werkt al jarenlange als zelfstandig gevestigde HR-professional. Zij werken vanuit verschillende delen van het land. Daardoor kan MD-act ook lokaal haar coachingdiensten aanbieden. Wil je liever vanuit huis werken? Online-coaching is dan een hele goed oplossing.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of overweeg je om met een ervaren burn-out coach te werken aan je herstel en wil je vrijblijvend kennismaken? Bij MD-act, met een hoofdkantoor in Groesbeek vlak bij Nijmegen, bieden wij je verschillende mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op 024 3978 892.

Zoek je naar een burn-out coach bij jouw in de buurt? Bel ons direct!
024 3978 892 info@MD-act.nl

​Joyce Lauret, Subsidieadviseur Provincie Gelderland, Arnhem

Albert is voor mij een prima coach geweest in een moeizame periode waarin ik bijna ben vastgelopen in mijn leuke, maar erg veeleisende baan. Op een professionele manier werkten we samen aan mijn, soms wat doorgeschoten ijver. Hij liet me inzien dat niet de ander, maar ik zelf de lat zo hoog legde. Hij leerde mij om de balans te zoeken tussen moeten, werken en genieten. Ik ervaar het als heel prettig dat hij voornamelijk de oplossingen in het heden zocht. Nog steeds stap ik af en toe in mijn valkuil maar grijp dan terug op het inzicht dat Albert mij in mijzelf gegeven heeft. Je kunt stellen dat ik door de coaching van Albert in ieder geval voor mezelf, maar ik denk ook voor anderen, een prettiger mens ben geworden.

​Liz van Velzen, Account manager at Raad voor Accreditatie, Utrecht

Albert is een coach met een scherpe blik. Hij weet complexe situaties helder te analyseren en terug te brengen tot behapbare en oplosbare uitdagingen. Hij laat zich niet van de wijs brengen door emotie en houdt strak de rode lijn in de gaten. Albert heeft verschillende gereedschappen in zijn bagage, waarop hij zijn cliënt af en toe een blik gunt, zodat de cliënt zelf inspraak heeft op hoe Albert de situatie benadert.