Je minder sterke punten zitten goed functioneren soms in de weg

Soms ben je niet effectief genoeg. Dan kom je niet goed uit de verf, realiseer je niet de resultaten die jij of anderen voor ogen hadden, of loopt het in de samenwerking of communicatie met klanten, collega’s of je leidinggevende niet soepel.

Je grootste zorg
Je grootste zorg is dat je collega’s positiever worden beoordeeld door klanten, collega’s of je leidinggevende. Dat zij meer kans zullen hebben op leuke taken en uitdagende opdrachten en beter zullen slagen in hun carrière. Misschien is je allergrootste zorg wel dat het zou kunnen leiden tot ontslag.

Je persoonlijke effectiviteit verbeteren is vaak goed mogelijk
Veel van onze coachees komen bij ons met vragen rondom hun persoonlijke effectiviteit. Op eigen initiatief, maar ook vaak omdat er druk wordt uitgeoefend: dan verwacht de leidinggevende dat houding, gedrag of resultaten verbeteren.

Wij werken al 30 jaar als coach en hebben veel mensen gecoacht die hun persoonlijke effectiviteit wilden verbeteren. Bijna altijd met het gewenste resultaat.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Contact

Heb je vragen, of overweeg je om met een coach te werken aan het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit en wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op: 024 3978 892. Mailen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de coaching persoonlijke effectiviteit? Dan krijg je van ons geen factuur!

In de afgelopen 30 jaar hebben wij meer dan 2000 mensen gecoacht

Wil je regelmatig informatieve artikelen ontvangen over onderwerpen op het terrein van mens en werk?
Schrijf je nu in

Kosten coaching: € 149,35 excl. BTW

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 149,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Een coach persoonlijke effectiviteit bij jou in de buurt

Wij zijn ervaren coaches die al 30 jaar mensen met uiteenlopende vragen rondom persoonlijke effectiviteit coachen.

MD-act werkt nauw samen in een netwerk van verschillende collega’s, allemaal afgestudeerd op academisch niveau. Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige, vriendelijke en servicegerichte houding. Elke coach werkt al jarenlang als zelfstandig gevestigde HR professional. Zij werken vanuit verschillende delen van het land. Daardoor kan MD-act ook lokaal haar diensten aanbieden.

Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachingsgesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching

Contact opnemen

Heb je vragen, of wil je een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op: 024 3978 892. Een Mail sturen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Zoek je naar Coaching persoonlijke effectiviteit bij jou in de buurt? Bel ons direct!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Rutger van Veen, 23 maart 2018
 Docent team Bouw, Infra en Interieur, ROC Nijmegen

Mijn leidinggevende bood mij coaching aan vanwege de problemen die ik had met het in de lucht houden van alle ballen. Omdat ik veel vertrouwen heb in mijn leidinggevende, en omdat Albert door iemand binnen de organisatie was aanbevolen, had ik over het coachingstraject voor aanvang geen enkele twijfel.

Albert is hartelijk en informeel. Dat zorgde voor een veilige en relaxte sfeer en het stelde me op mijn gemak. Wat ik heel sterk vond, was dat mij de ruimte gelaten werd voor het maken van keuzes. Albert is een empathische en charmante man en bovenal een prettige gesprekspartner die de juiste vragen stelt en verbanden (bloot)legt.

Verrassend is een aantal inzichten die mij erg aan het denken hebben gezet. Deze inzichten hebben mijn denken en handelen in positieve zin veranderd. Door de coaching heb ik o.a. geleerd te relativeren en mijn waarden en normen in perspectief te zien. Verder stel ik nu minder strenge eisen aan mezelf en aan anderen. Ik voel beduidend minder druk omdat ik mezelf minder druk opleg. Ik ben bewuster van mijn primaire taken. Privé en werk scheid ik duidelijker en dat geeft rust.

Mijn partner zegt dat ik sinds de coaching opener en meer in verbinding ben. Ook maak ik mijn gevoelens nu bespreekbaar.

Ik kan coaching beslist aanbevelen aan iedereen die worstelt met zichzelf, problemen ervaart op het werk en/of in de relationele sfeer. Het is heel prettig om je verhaal en gevoel te kunnen delen met iemand die hiermee professioneel omgaat.

 

A.S.,14 maart 2018, Administratief medewerker WMO en Jeugdzorg, gemeente Berg en Dal

Mijn leidinggevende gaf aan dat ik coaching kon gebruiken, maar ik had zo mijn twijfels. Ik dacht: als ik het kan gebruiken, zijn er ook wel anderen die coaching nodig hebben! Daarnaast had ik al ervaring met coaching, maar dat had toen helemaal geen effect op mij….

Toen ik eenmaal met Albert de coaching was begonnen, zag ik dat het me nu wel hielp. Voor de coaching kon ik echt lijden aan mijn negatieve gedachten en problemen. Jij hebt me bewust gemaakt van waar ik mee bezig ben en met verschillende methoden geleerd om mij niet meer zo te laten leiden door negatieve gedachten en problemen.

Ik ben daardoor vrolijker geworden, zowel op het werk als privé. Ook heb ik door de coaching op het werk en privé minder conflicten. En de pijn die ik bij spanning altijd voelde aan mijn borst, daar heb ik ook geen last meer van.

Ik raad jou sterk aan voor mensen die problemen ervaren op hun werk of privé, of last hebben van stress. Want je coaching werkt echt! Je scoort voor mij een 10.