Je minder sterke punten zitten goed functioneren soms in de weg

Soms ben je niet effectief genoeg. Dan kom je niet goed uit de verf, realiseer je niet de resultaten die jij of anderen voor ogen hadden, of loopt het in de samenwerking of communicatie met klanten, collega’s of je leidinggevende niet soepel.

Je grootste zorg
Je grootste zorg is dat je collega’s positiever worden beoordeeld door klanten, collega’s of je leidinggevende. Dat zij meer kans zullen hebben op leuke taken en uitdagende opdrachten en beter zullen slagen in hun carrière. Misschien is je allergrootste zorg wel dat het zou kunnen leiden tot ontslag.

Je persoonlijke effectiviteit verbeteren is vaak goed mogelijk
Veel van onze coachees komen bij ons met vragen rondom hun persoonlijke effectiviteit. Op eigen initiatief, maar ook vaak omdat er druk wordt uitgeoefend: dan verwacht de leidinggevende dat houding, gedrag of resultaten verbeteren.

Wij werken al 30 jaar als coach en hebben veel mensen gecoacht die hun persoonlijke effectiviteit wilden verbeteren. Bijna altijd met het gewenste resultaat.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Contact

Heb je vragen, of overweeg je om met een coach te werken aan het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit en wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op: 024 3978 892. Mailen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de coaching persoonlijke effectiviteit? Dan krijg je van ons geen factuur!

In de afgelopen 30 jaar hebben wij meer dan 2000 mensen gecoacht

Wil je regelmatig informatieve artikelen ontvangen over onderwerpen op het terrein van mens en werk?
Schrijf je nu in

Kosten coaching: € 164,25 excl. BTW

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 164,25 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 80,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Een coach persoonlijke effectiviteit bij jou in de buurt

Wij zijn ervaren coaches die al 30 jaar mensen met uiteenlopende vragen rondom persoonlijke effectiviteit coachen.

MD-act werkt nauw samen in een netwerk van verschillende collega’s, allemaal afgestudeerd op academisch niveau. Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige, vriendelijke en servicegerichte houding. Elke coach werkt al jarenlang als zelfstandig gevestigde HR professional. Zij werken vanuit verschillende delen van het land. Daardoor kan MD-act ook lokaal haar diensten aanbieden.

Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachingsgesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching

Contact opnemen

Heb je vragen, of wil je een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op: 024 3978 892. Een Mail sturen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Zoek je naar Coaching persoonlijke effectiviteit bij jou in de buurt? Bel ons direct!
024 3978 892 info@MD-act.nl

​Joyce Lauret, Subsidieadviseur Provincie Gelderland, Arnhem

Albert is voor mij een prima coach geweest in een moeizame periode waarin ik bijna ben vastgelopen in mijn leuke, maar erg veeleisende baan. Op een professionele manier werkten we samen aan mijn, soms wat doorgeschoten ijver. Hij liet me inzien dat niet de ander, maar ik zelf de lat zo hoog legde. Hij leerde mij om de balans te zoeken tussen moeten, werken en genieten. Ik ervaar het als heel prettig dat hij voornamelijk de oplossingen in het heden zocht. Nog steeds stap ik af en toe in mijn valkuil maar grijp dan terug op het inzicht dat Albert mij in mijzelf gegeven heeft. Je kunt stellen dat ik door de coaching van Albert in ieder geval voor mezelf, maar ik denk ook voor anderen, een prettiger mens ben geworden.

Frank, Samensteller Nieuws, Omroep West, Den Haag

Mijn traject bij Albert heeft mijn managementskills flink verbeterd. Hij houdt een spiegel voor, is eerlijk en open en kan hard zijn zonder respectloos te worden. Dat is precies wat je nodig hebt wanneer je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.