Samen met een deskundige coach je zelfvertrouwen verbeteren. MD-act, gevestigd in Groesbeek vlak bij Nijmegen, biedt coaching aan om te werken aan je zelfvertrouwen. De coaching wordt volledig afgestemd op jou als persoon en op wat je wilt bereiken. Hoe ziet coaching om te werken aan meer zelfvertrouwen er voor jou uit? Dat bespreken we samen in een vrijblijvend intakegesprek.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Waarom hulp van een coach inschakelen voor het krijgen van meer zelfvertrouwen?

‘Kan ik dit wel?’ ‘Ben ik goed genoeg?’ ‘Nemen ze me wel serieus?’ ‘Anderen zijn gewoon toch beter, slimmer, leuker of aardiger!’ Als je onzeker bent, durf je dingen niet, zeg je maar niets en houd je jezelf wat op de achtergrond. Ben je onzeker? Dan kom je vaak niet goed tot je recht. Dan is het leven soms niet zo leuk en fijn voor jou als het misschien wel zou kunnen zijn. Verbeter daarom je zelfvertrouwen met onze persoonlijke coaching, die de volgende voordelen biedt:

  • Onze werkwijze is wetenschappelijk onderbouwd.
  • De methoden die we gebruiken zijn bewezen effectief.
  • De aanpak is afgestemd op jou, dus je krijgt maatwerk.
  • We hebben 30 jaar ervaring en al ruim 2.000 mensen gecoacht.

Wij bieden bovendien een Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over onze coaching? Dan krijg je van ons geen factuur!

Zet de eerste stap naar het vergroten van je zelfvertrouwen

Gebrek aan zelfvertrouwen: er is echt wat aan te doen en onze coach kan jou daarbij helpen! Overweeg je met een coach te werken aan je zelfvertrouwen en wil je graag een vrijblijvende afspraak maken? Of heb je vragen, bijvoorbeeld over de online mogelijkheden? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 024 3978 892.

Wil je regelmatig informatieve artikelen ontvangen over onderwerpen op het terrein van mens en werk?
Schrijf je nu in

Kosten coaching: € 149,35 excl. BTW

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 149,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Een coach zelfvertrouwen bij jou in de buurt

Wij zijn ervaren coaches die al 30 jaar mensen begeleiden.

Wij werken nauw samen in een netwerk van verschillende collega’s, allemaal afgestudeerd op academisch niveau. Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige, vriendelijke en servicegerichte houding. Elke coach werkt al jarenlang als zelfstandig gevestigde HR professional. Zij werken vanuit verschillende delen van het land. Daardoor kan MD-act ook lokaal haar coaching diensten aanbieden.

Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachingsgesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching

Contact opnemen

Heb je vragen, of wil je een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op: 024 3978 892. Je kunt ons natuurlijk ook een mail sturen: info@md-act.nl

Zoek je naar Coaching zelfvertrouwen bij jou in de buurt? Bel ons direct!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Miriam Kisters Senior Communicatieadviseur, Gloedcommunicatie, Nijmegen

Ik heb van Albert tools gekregen om krachtiger en meer in balans te kunnen communiceren.
Door de coaching heb ik bepaalde situaties beter leren beoordelen, mijn eigen handelen en oordelen, en daardoor kan ik deze situaties nu weer met vertrouwen aangaan, dat voelt een stuk relaxter.

Ariejanne de Groot, Senior Projectassistent, Raad voor Accreditatie, Utrecht

Mariëlle bezit het vermogen om je met andere ogen naar jezelf en je manier van denken en handelen te laten kijken. Hierbij ontdek en leer je veel over jezelf.

Wat voor mij vanzelfsprekend leek te zijn, blijkt niet altijd de beste manier van denken en handelen te zijn. Ze geeft je duidelijke inzichten in hoe het anders kan, op zo’n manier dat je deze nieuwe denkwijze gemakkelijk en positief oppakt en accepteert dat het zo ook kan en je echt verder helpt.

Ik heb een grote persoonlijke groei doorgemaakt door haar coaching en ga nu anders om met moeilijke situaties waar ik in het verleden tegenaan liep.