Communicatie coach of een communicatietraining?

Een communicatietraining kan een prima keuze zijn als je je communicatieve vaardigheden wilt verbeteren. In veel gevallen is samenwerken met een ervaren communicatie coach toch een betere optie.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Waarom is coaching vaak beter dan een training?

Omdat je met een coach gericht kunt werken aan jouw leervragen, zonder dat de aandacht verdeeld moet worden over alle deelnemers. Maar vooral omdat leren om effectiever te communiceren vaak niet alleen maar gaat om het vergroten van je communicatieve vaardigheden. Vaak is het minstens zo belangrijk om in voor jou lastige situaties te leren om de communicatieve vaardigheden waarover je wel beschikt ook in te kunnen zetten. Dat kost tijd en vraagt om persoonlijke aandacht.

Voorbeelden van wat lastige situaties kunnen zijn:

  • Iemand reageert boos of geïrriteerd op je;
  • Een gesprek moeten voeren met iemand die het volkomen oneens is met jou;
  • Communiceren met iemand die behoorlijk assertief of directief is;
  • Je beoordeeld voelen, bijvoorbeeld bij een presentatie of tijdens een acquisitiegesprek;
  • Het woord willen nemen in een groep;
  • Als je zelf last hebt van irritatie of boosheid.

Werkwijze

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we je vraag en het doel dat je hebt met de coaching. We leggen uit wat we gaan doen om jouw leerdoelen te realiseren. En we laten je weten hoeveel coachingsgesprekken we ongeveer nodig zullen hebben om samen jouw doelen te realiseren.

Contact

Heb je vragen, of overweeg je om met een coach je communicatie te verbeteren en wil je een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op: 024 397 8892. Mailen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de coaching? Dan krijg je van ons geen factuur!

Wil je regelmatig informatieve artikelen ontvangen over onderwerpen op het terrein van mens en werk?
Schrijf je nu in

Kosten coaching: € 164,25 excl. BTW

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 164,25 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 80,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Een communicatie coach bij jou in de buurt

Wij zijn ervaren coaches die al 30 jaar mensen begeleiden bij het verbeteren van communicatieve vaardigheden.

MD-act werkt nauw samen in een netwerk van verschillende collega’s, allemaal afgestudeerd op academisch niveau. Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige, vriendelijke en servicegerichte houding. Elke coach werkt al jarenlang als zelfstandig gevestigde HR professional. Zij werken vanuit verschillende delen van het land. Daardoor kan MD-act ook lokaal haar coaching diensten aanbieden.

Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachingsgesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching

Zoek je naar een Communicatie coach bij jou in de buurt? Bel ons direct!
024 3978 892 info@MD-act.nl

​Hans van Loon, Human Resources Development Manager, SPIE Nederland, Breda

Ik ken Mariëlle sinds 2009 vanuit mijn functie als Talent & Leadership Manager. Mariëlle en ik werken al jaren prima samen. Zij is een uitstekende coach voor een groot aantal van onze medewerkers gebleken. De evaluaties van de coaching van Mariëlle waren zonder uitzondering erg goed. Mariëlle levert maatwerk en is in staat met verschillende mensen en vraagstukken resultaat te halen. Sterk in haar aanpak is dat zij altijd afstemt met de leidinggevende en ook duidelijke terugkoppeling geeft na afloop van een coachingstraject. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach!

Miriam Kisters Senior Communicatieadviseur, Gloedcommunicatie, Nijmegen

Ik heb van Albert tools gekregen om krachtiger en meer in balans te kunnen communiceren.
Door de coaching heb ik bepaalde situaties beter leren beoordelen, mijn eigen handelen en oordelen, en daardoor kan ik deze situaties nu weer met vertrouwen aangaan, dat voelt een stuk relaxter.