Wil je je zelfbeeld verbeteren?

Als je last hebt van een negatief zelfbeeld, ben je vaak niet positief over wie je bent en over wat je kunt. Als je je vergelijkt met anderen, vind je jezelf minder slim, minder leuk of minder aardig. Mensen met een negatief zelfbeeld vinden zichzelf vaak minderwaardig en soms zelfs waardeloos.

Mensen met een negatief zelfbeeld zijn bang dat ze er niet echt bij horen. Sommigen gaan daarom extra hun best doen om aardig, leuk, slim of grappig gevonden te worden. Sommigen houden zich juist wat op de achtergrond, of gaan als het even kan zelfs andere mensen liever uit de weg.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Je zelfbeeld verbeteren: wat je ook probeert, het lijkt niet echt te helpen

Waar je last van hebt, daar wil je natuurlijk heel graag vanaf. Maar een negatief zelfbeeld is hardnekkig. Wat je ook doet, het is vaak moeilijk om daar minder last van te hebben.

Zelfbeeld verbeteren: kan dat?

Het antwoord is: ja, je kan werken aan een positief beeld. Maar van een negatief zelfbeeld kom je nooit helemaal af. Wat je kunt leren is om een positief zelfbeeld naast je negatieve zelfbeeld te ontwikkelen en je meer en meer te richten op je positieve zelfbeeld. Daardoor gaat je negatieve zelfbeeld beetje bij beetje een steeds minder grote rol spelen in je leven. En daardoor kom je veel lekkerder in je vel te zitten.

Je zelfbeeld verbeteren? Wij helpen je graag

Wij zijn 30 jaar werkzaam als psycholoog en coach en hebben al heel veel mensen geholpen.

Wil je meer informatie over hoe wij je kunnen begeleiden bij het verbeteren van je zelfbeeld? Neem dan contact op via 024 3978 892 of info@md-act.nl

Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de coaching? Dan krijg je van ons geen factuur!

Wil je regelmatig informatieve artikelen ontvangen over onderwerpen op het terrein van mens en werk?
Schrijf je nu in

Je zelfbeeld verbeteren: wat levert jou dit op?

✔ Je ontwikkelt een positief/realistisch zelfbeeld

✔ De invloed van je negatieve zelfbeeld wordt steeds kleiner

✔ Je leert om je niet meer afhankelijk te voelen van het oordeel van anderen

✔ Je leert om steeds meer te doen wat jij zelf wilt en echt belangrijk vindt

Kosten coaching: € 164,25 excl. BTW

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 164,25 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 80,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Ariejanne de Groot, Senior Projectassistent, Raad voor Accreditatie, Utrecht

Mariëlle bezit het vermogen om je met andere ogen naar jezelf en je manier van denken en handelen te laten kijken. Hierbij ontdek en leer je veel over jezelf.

Wat voor mij vanzelfsprekend leek te zijn, blijkt niet altijd de beste manier van denken en handelen te zijn. Ze geeft je duidelijke inzichten in hoe het anders kan, op zo’n manier dat je deze nieuwe denkwijze gemakkelijk en positief oppakt en accepteert dat het zo ook kan en je echt verder helpt.

Ik heb een grote persoonlijke groei doorgemaakt door haar coaching en ga nu anders om met moeilijke situaties waar ik in het verleden tegenaan liep.

A.S.,14 maart 2018, Administratief medewerker WMO en Jeugdzorg, gemeente Berg en Dal

Mijn leidinggevende gaf aan dat ik coaching kon gebruiken, maar ik had zo mijn twijfels. Ik dacht: als ik het kan gebruiken, zijn er ook wel anderen die coaching nodig hebben! Daarnaast had ik al ervaring met coaching, maar dat had toen helemaal geen effect op mij….

Toen ik eenmaal met Albert de coaching was begonnen, zag ik dat het me nu wel hielp. Voor de coaching kon ik echt lijden aan mijn negatieve gedachten en problemen. Jij hebt me bewust gemaakt van waar ik mee bezig ben en met verschillende methoden geleerd om mij niet meer zo te laten leiden door negatieve gedachten en problemen.

Ik ben daardoor vrolijker geworden, zowel op het werk als privé. Ook heb ik door de coaching op het werk en privé minder conflicten. En de pijn die ik bij spanning altijd voelde aan mijn borst, daar heb ik ook geen last meer van.

Ik raad jou sterk aan voor mensen die problemen ervaren op hun werk of privé, of last hebben van stress. Want je coaching werkt echt! Je scoort voor mij een 10.

Mariëlle Damoiseaux

024 397 8892

Albert van Veen

024 397 8892