Ben je op zoek naar een coach in de omgeving van Nijmegen? Wij zijn geregistreerd psycholoog NIP-arbeid en organisatie. In de afgelopen 30 jaar hebben wij veel mensen begeleid bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Met welke vragen kan je bij de coach in Nijmegen terecht?

Je kunt bij ons terecht wanneer je problemen ervaart in je functioneren op het werk of privé. Wij helpen mensen onder andere met:

Wij zijn senior coaches

Er zijn verschillende redenen waarom je kiest voor coaching van MD-act:

  • Bijna 30 jaar werkzaam als coach
  • Ruim 2.000 mensen gecoacht
  • Van medewerker tot directeur

Wij bieden een Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de coaching? Dan krijg je van onze coach in Nijmegen geen factuur.

Mariëlle Damoiuseaux

Ik ben Mariëlle Damoiseaux, coach in Nijmegen

Als coach vind ik het prachtig om mensen te begeleiden in een proces naar meer zelfkennis, rust en zelfvertrouwen, bij het zoeken naar een andere invulling van hun werk of bij het ontwikkelen van hun competenties. Het is mooi om te zien wanneer we er samen in slagen om een doel te halen.

Mijn achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog is voor mij belangrijk als basis voor mijn werk. Ik gebruik graag inzichten uit de positieve psychologie in mijn coaching omdat onderzoek en de praktijk aantonen dat dat succes oplevert in verander- en ontwikkeltrajecten. Dat betekent onder andere:

  • Niet zozeer focussen op het verminderen van klachten, maar bepalen hoe je hiermee wilt omgaan.
  • Vaststellen wat je goed kan en waarin je succesvol bent omdat nog meer in te zetten in wat je wil bereiken.

Organisaties waarin ik coach zijn vaak al lang klant bij me. Ik vind dat prettig omdat ik de context van iemands werk wil kennen, zodat ik beter begrijp wat helpt en wat niet om in het werk stappen te zetten. Coaching heeft in mijn ogen vooral effect door wat je er in het echte leven (je werk) mee doet. Ik richt me daarom niet alleen op inzicht, maar ook sterk op wat je met dat inzicht in het echte leven gaat doen.

Albert van Veen

Ik ben Albert van Veen, coach in Nijmegen

Mensen typeren mij als een vriendelijke en betrokken coach die, als dit nodig is, stevige vragen niet uit de weg gaat. Maar altijd met respect. Mijn achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog vormt een belangrijke basis voor mijn werk als coach.

Ik houd van mijn werk; ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen bij het werken aan hun (werkgerelateerde) vragen. Bijvoorbeeld bij het leren om meer ontspannen om te gaan met lastige situaties thuis of op het werk, effectiever leiding te geven, in bepaalde omstandigheden minder onzeker te zijn, daadkrachtiger te worden of juist sensitiever.

Ik heb de ervaring dat mensen vaak wel over de juiste competenties of vaardigheden beschikken, maar dat het soms niet helemaal lukt om deze in bepaalde situaties goed te gebruiken. In de coaching ligt de nadruk daarom vaak niet op het leren van nieuwe vaardigheden, maar op het ontdekken wat nodig is om in die situaties de juiste competenties goed in te kunnen zetten.

Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachinggesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: Online coaching

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor loopbaancoaching zijn € 149,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit, dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70 per uur.

Kosten coaching particulieren

Kijk hier voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Vraag naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een coach in Nijmegen of omgeving, bijvoorbeeld voor loopbaancoaching? En wil je in een vrijblijvend gesprek onderzoeken of wij iets voor jou kunnen betekent? Neem dan contact met ons op.

Kosten coaching: € 164,25 excl. BTW