Het gaat goed. En je wilt ook iets doen aan je persoonlijke ontwikkeling

Je hebt alles in huis om succesvol te zijn in je (nieuwe) functie. Maar vanwege die ene competentie die bij jou wat minder goed ontwikkeld is, ben je bang –of heb je al ervaren- dat je toch tegen problemen aan kunt lopen.

Je grootste zorg
Je grootste zorg is dat, als je deze competentie niet ontwikkelt, dit niet alleen ten koste kan gaan van met plezier en ontspannen je werk blijven doen, maar dat het misschien ook wel het succes in je functie in de weg kan staan. Dat wil je beslist niet!

Gelukkig is dat ook niet nodig
Wij hebben de ervaring dat mensen die voor ons hebben gekozen om in een coachingstraject te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, dit bijna altijd met succes hebben gedaan. 

Met coaching werken aan je persoonlijke ontwikkeling

  • Meer dan 25 jaar ervaring als coach
  • Ruim 2000 mensen gecoacht
  • Van medewerker tot directeur

Tevredenheidsgarantie: ben je achteraf niet tevreden over de coaching? Dan sturen we je geen factuur.
 

Contact

Heb je vragen, of overweeg je om met een coach te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op: 024 397 8892.  Mailen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl
 

In de afgelopen ruim 25 jaar hebben wij meer dan 2000 mensen gecoacht

De coaching was mijn eigen initiatief. In het verbetertraject waarin ik zat, zei ik tegen mijn leidinggever: “We komen er samen niet uit. Ik heb daar externe hulp bij nodig”.

De eerste keer dat ik bij Albert binnen kwam was ik verbitterd, maar door het hele proces waar ik doorheen ben gegaan, ben ik die verbittering kwijtgeraakt en kon ik zaken achter me laten. Daardoor heb ik mijn oude werk netjes kunnen afsluiten en kon ik ook positief naar ander werk gaan zoeken.

Door de coaching hebben anderen gemerkt dat ik rustiger werd. Ik leerde weer om de tijd te nemen voor mijn collega’s die met een vraag aan mijn bureau kwamen en ik kon ze weer netjes en correct te woord te staan. Daar heeft met name het timemanagement mij bij geholpen. Dat heeft me ook geleerd om mijn tijd goed in te delen en te doseren.

Ik ben grootgebracht met knokkersmentaliteit: zo is het en zo doen we dat! Maar ja, dat werkt zo niet in de praktijk! Door het verhaal over de M en de W kon ik zien dat ik wel kan denken dat ik gelijk heb en dat ik het allemaal goed doe, maar dat een ander daar toch een andere kijk op kan hebben.

Wat heel belangrijk is voor mezelf, is dat ik door de coaching nu veel beter luister, vragen stel en doorvraag. Dat deed ik te weinig. Daardoor begrijp ik de ander nu beter en de ander mij ook.

Ik was er verbaasd over hoe snel Albert doorhad hoe ik in elkaar steek en dat hij mij zo snel begreep. Dat is belangrijk in het coaching traject. Wat hij dan zegt, komt niet kwetsend over, helemaal niet! Hij heeft een correcte manier om gevoelens en situaties te verwoorden en dit is niet veroordelend maar hij haalt juist het goede naar boven.

Ik raad anderen coaching aan als ze ergens alleen niet goed uitkomen. Ik kon wel met vrienden en familie praten over mijn situatie en ze hadden hier allemaal begrip voor, maar ik had toch het gevoel: ik sta er alleen voor… Door de coaching had ik dat niet: Albert begeleidde mij en hielp mij met mijn probleem. De knowhow die ik kreeg (Hoe ga je met gevoelens en situaties om? Hoe kijk je er tegenaan? Begrip krijgen voor anderen en voor andere meningen.) was voor mij erg belangrijk. Ik werd door Albert gestimuleerd om zaken uit te proberen in de praktijk. Vervolgens bespraken we dat samen en kreeg ik feedback. De coach gaf me het gevoel dat ik er niet alleen voor stond.

Tilly Ariëns, 20 april 2018
Salarisadministrateur
Groesbeek 

Mijn leidinggevende bood mij coaching aan vanwege de problemen die ik had met het in de lucht houden van alle ballen. Omdat ik veel vertrouwen heb in mijn leidinggevende, en omdat Albert door iemand binnen de organisatie was aanbevolen, had ik over het coachingstraject voor aanvang geen enkele twijfel.

Albert is hartelijk en informeel. Dat zorgde voor een veilige en relaxte sfeer en het stelde me op mijn gemak. Wat ik heel sterk vond, was dat mij de ruimte gelaten werd voor het maken van keuzes. Albert is een empathische en charmante man en bovenal een prettige gesprekspartner die de juiste vragen stelt en verbanden (bloot)legt. 

Verrassend is een aantal inzichten die mij erg aan het denken hebben gezet. Deze inzichten hebben mijn denken en handelen in positieve zin veranderd. Door de coaching heb ik o.a. geleerd te relativeren en mijn waarden en normen in perspectief te zien. Verder stel ik nu minder strenge eisen aan mezelf en aan anderen. Ik voel beduidend minder druk omdat ik mezelf minder druk opleg. Ik ben bewuster van mijn primaire taken. Privé en werk scheid ik duidelijker en dat geeft rust.

Mijn partner zegt dat ik sinds de coaching opener en meer in verbinding ben. Ook maak ik mijn gevoelens nu bespreekbaar.

Ik kan coaching beslist aanbevelen aan iedereen die worstelt met zichzelf, problemen ervaart op het werk en/of in de relationele sfeer. Het is heel prettig om je verhaal en gevoel te kunnen delen met iemand die hiermee professioneel omgaat.

Rutger van Veen, 23 maart 2018
Docent team Bouw, Infra en Interieur, ROC Nijmegen

Sinds een tijdje zat ik vastgeroest in mijn functie, ik wist niet precies wat er verwacht werd en deed veel dingen op de automatische piloot. Ik had problemen om toenadering te zoeken met personen waar ik iets van nodig had.

Dankzij de twee coachingssessies met Albert van Veen heb ik meer inzicht gekregen in hoe anderen mij zien en hoe ik hun benader. Ik kan mij nu ook beter inleven in hun zienswijze waardoor communicatie een stuk vlotter gaat.

Ik ben dan ook zeer blij dat jouw luisterend oor mij uiteindelijk ook kon adviseren hoe ik e.e.a. anders kon aanpakken om het uiteindelijke doel te bereiken.

Patrick Goosen,
Coördinator ICT-Beheer Meldkamer, Brandweer Zaanstreek-Waterland

Hallo Mariëlle

Ik wil jou bedanken voor de begeleiding van onze medewerker in zijn proces naar een andere job.

Wat hij nu gaat doen vind ik verassend en dit had ik van te voren zo niet ingeschat. Hij is er content mee en dat gunnen wij hem van harte.

Compliment voor jou voor de wijze waarop jij hem begeleid hebt: constructief, persoonlijk, zeer deskundig en in een fijne, prettige sfeer.

Hij kon altijd bij jou terecht en dat waarderen de medewerker en ik ten zeerste! Top.

Ricardo van Loon,
Teamleider Toezicht, gemeente Nijmegen

Mijn traject bij Albert heeft mijn managementskills flink verbeterd. Hij houdt een spiegel voor, is eerlijk en open en kan hard zijn zonder respectloos te worden. Dat is precies wat je nodig hebt in een coachingstraject waarin je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Frank,
Samensteller Nieuws, Omroep West, Den Haag

Kosten coaching persoonlijke ontwikkeling

13900excl. BTW
  • Per uur

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 139,00 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit, dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70 per uur.

Kosten coaching particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Een coach persoonlijke ontwikkeling bij jou in de buurt

Wij zijn ervaren coaches die al 25 jaar mensen met uiteenlopende vragen en ontwikkelthema’s coachen.

MD-act werkt nauw samen in een netwerk van verschillende collega's, allemaal afgestudeerd op academisch niveau. Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige, vriendelijke en servicegerichte houding. Elke coach werkt al jarenlang als zelfstandig gevestigde HR professional. Zij werken vanuit verschillende delen van het land. Daardoor kan MD-act ook lokaal haar diensten aanbieden.

Contact opnemen

Heb je vragen, of wil je een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op: 024 397 8892