Met coaching werken aan je ontwikkeling

  • 25 jaar ervaring
  • Ruim 2000 mensen gecoacht
  • Van medewerker tot directeur

Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de coaching? Dan sturen we je geen factuur.

Online-coaching

Naast de traditionele vorm van coaching, samen met je coach aan tafel in gesprek, kun je bij ons ook kiezen voor online-coaching.

Contact

Heb je vragen, of wil je in een vrijblijvend gesprek onderzoeken of coaching voor jou een goede optie kan zijn, neem dan contact op met ons: 024 397 8892. Mailen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl

Kosten coaching: € 149,35 excl. BTW

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 149,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Altijd een persoonlijke coach bij jou in de buurt

Ons kantoor is gevestigd in Groesbeek, vlakbij Nijmegen. Omdat we intensief samenwerken met senior coaches die als zelfstandig gevestigde HR professional vanuit verschillende delen van het land werken, kun je bij ons bijna altijd bij een ervaren coach terecht in je eigen omgeving. En als de afstand toch nog te groot is, plannen we onze afspraken gewoon op een goede locatie die voor jou gunstig gelegen is.

Jörg Sauer, Directeur / Adviseur arbeidsverhoudingen, VHP2, Eindhoven

Ik heb Albert als een zeer betrokken trainer/coach leren kennen. De kracht van Albert is zijn wetenschappelijke achtergrond gekoppeld aan een jarenlange ervaring als trainer/coach. Met deze schat aan ervaring was Albert in staat om heel nauw bij mijn vragen aan te sluiten. Ik kijk met zeer veel genoegen terug op de gesprekken met Albert die mij geholpen hebben om extra stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling te zetten. Centraal staat bij Albert de vraag wat wel kan en hoe en dus meer het creëren van de mogelijkheden in plaats van het wegnemen van de beperkingen.

Ariejanne de Groot, Senior Projectassistent, Raad voor Accreditatie, Utrecht

Mariëlle bezit het vermogen om je met andere ogen naar jezelf en je manier van denken en handelen te laten kijken. Hierbij ontdek en leer je veel over jezelf.

Wat voor mij vanzelfsprekend leek te zijn, blijkt niet altijd de beste manier van denken en handelen te zijn. Ze geeft je duidelijke inzichten in hoe het anders kan, op zo’n manier dat je deze nieuwe denkwijze gemakkelijk en positief oppakt en accepteert dat het zo ook kan en je echt verder helpt.

Ik heb een grote persoonlijke groei doorgemaakt door haar coaching en ga nu anders om met moeilijke situaties waar ik in het verleden tegenaan liep.