Als je je herkent in een deel van de volgende verschijnselen, kun je misschien de hulp van een burn out coach gebruiken:

 • Weinig energie of zelfs uitgeput
 • Moeite om je te concentreren
 • Vergeetachtig
 • Meer fouten maken dan je van jezelf gewend bent
 • Vaker dan normaal somber
 • Langdurig last van spanningen
 • Huilbuien
 • Snel geïrriteerd
 • Neiging om collega's, klanten of cliënten te vermijden
 • Veel minder of geen plezier of interesse meer in je werk
 • Vaak cynisch

Schakel een burn out coach in als je je herkent in de verschijnselen

Als je je in een groot deel van de genoemde verschijnselen herkent, is de kans groot dat je burned-out bent. Als je nog (redelijk) functioneert, maar je herkent je in een deel van de verschijnselen, dan ben je misschien op weg om een burn-out te ontwikkelen. Uit persoonlijke ervaring weten wij wat het is om burned-out te zijn. Dat wil je liever niet meemaken!

Misschien op weg naar een burn-out?

Als je denkt op weg te zijn naar een burn-out, onderneem dan actie voor het te laat is: praat er thuis over, of praat met een goede vriend, collega, je leidinggevende, je (bedrijfs)arts. Of schakel een burn out coach in. Als je lijf straks aan de noodrem moet trekken, ben je beslist veel verder van huis. Door nu tijd te nemen om de balans op te maken en verstandige wijzigingen aan te brengen in je werk- en leefpatroon, bespaar je jezelf een hoop ellende.

Burned-out?

Als je burn-out bent, of voelt dat je daar dicht tegenaan zit, is het zaak om radicaal tijd te nemen voor jezelf. Stop in overleg met je (bedrijfs)arts en kom tot rust. Ga zo snel als dit mogelijk is onder professionele begeleiding aan de slag om te werken aan je herstel. Naast werken aan herstel is het belangrijk om te onderzoeken wat je kunt doen om nooit meer met een burn-out te worden geconfronteerd.

Ontvang hulp van een deskundige burn-out coach

Heb je (bijna) een burn-out en wil je met een coach werken aan je herstel? Zoek je een burn out coach om je daarbij te helpen? Wij zijn ervaren coaches/psychologen en begeleiden al meer dan 25 jaar mensen met werk gerelateerde vragen en problemen, waaronder mensen die moeten herstellen van een burn-out, of juist willen voorkomen dat het zo ver komt.

Tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de coaching? Dan krijg je van ons geen factuur!

Neem contact op

Heb je vragen of overweeg je om met een ervaren coach te werken aan je herstel en wil je vrijblijvend kennismaken? Wij zijn bereikbaar op 024 202 3398. Mailen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl.

Coachingssessies

14535excl. BTW
 • Per uur

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 145,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit, dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70 per uur.

Kosten coaching particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Een burn-out coach bij jou in de buurt

Wij zijn ervaren coaches die al meer dan 25 jaar mensen begeleiden bij het oplossen van werkgerelateerde klachten.

Wij werken nauw samen in een netwerk van verschillende collega's, allemaal afgestudeerd op academisch niveau. Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige, vriendelijke en servicegerichte houding. Elke coach werkt al jarenlang als zelfstandig gevestigde HR professional. Zij werken vanuit verschillende delen van het land. Daardoor kan MD-act ook lokaal haar coaching diensten aanbieden.

Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachingsgesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching

Albert is voor mij een prima coach geweest in een moeizame periode waarin ik bijna ben vastgelopen in mijn leuke, maar erg veeleisende baan. Op een professionele manier werkten we samen aan mijn, soms wat doorgeschoten ijver. Hij liet me inzien dat niet de ander, maar ik zelf de lat zo hoog legde. Hij leerde mij om de balans te zoeken tussen moeten, werken en genieten. Ik ervaar het als heel prettig dat hij voornamelijk de oplossingen in het heden zocht. Nog steeds stap ik af en toe in mijn valkuil maar grijp dan terug op het inzicht dat Albert mij in mijzelf gegeven heeft. Je kunt stellen dat ik door de coaching van Albert in ieder geval voor mezelf, maar ik denk ook voor anderen, een prettiger mens ben geworden.

​Joyce Lauret,
Subsidieadviseur Provincie Gelderland, Arnhem

Mijn leidinggevende bood mij coaching aan vanwege de problemen die ik had met het in de lucht houden van alle ballen. Omdat ik veel vertrouwen heb in mijn leidinggevende, en omdat Albert door iemand binnen de organisatie was aanbevolen, had ik over het coachingstraject voor aanvang geen enkele twijfel.

Albert is hartelijk en informeel. Dat zorgde voor een veilige en relaxte sfeer en het stelde me op mijn gemak. Wat ik heel sterk vond, was dat mij de ruimte gelaten werd voor het maken van keuzes. Albert is een empathische en charmante man en bovenal een prettige gesprekspartner die de juiste vragen stelt en verbanden (bloot)legt. 

Verrassend is een aantal inzichten die mij erg aan het denken hebben gezet. Deze inzichten hebben mijn denken en handelen in positieve zin veranderd. Door de coaching heb ik o.a. geleerd te relativeren en mijn waarden en normen in perspectief te zien. Verder stel ik nu minder strenge eisen aan mezelf en aan anderen. Ik voel beduidend minder druk omdat ik mezelf minder druk opleg. Ik ben bewuster van mijn primaire taken. Privé en werk scheid ik duidelijker en dat geeft rust.

Mijn partner zegt dat ik sinds de coaching opener en meer in verbinding ben. Ook maak ik mijn gevoelens nu bespreekbaar.

Ik kan coaching beslist aanbevelen aan iedereen die worstelt met zichzelf, problemen ervaart op het werk en/of in de relationele sfeer. Het is heel prettig om je verhaal en gevoel te kunnen delen met iemand die hiermee professioneel omgaat.

Rutger van Veen, 23 maart 2018
Docent team Bouw, Infra en Interieur, ROC Nijmegen

Albert is een coach met een scherpe blik. Hij weet complexe situaties helder te analyseren en terug te brengen tot behapbare en oplosbare uitdagingen. Hij laat zich niet van de wijs brengen door emotie en houdt strak de rode lijn in de gaten. Albert heeft verschillende gereedschappen in zijn bagage, waarop hij zijn cliënt af en toe een blik gunt, zodat de cliënt zelf inspraak heeft op hoe Albert de situatie benadert.

​Liz van Velzen,
Account manager at Raad voor Accreditatie, Utrecht

Contact opnemen

Heb je vragen, of wil je een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact op: 024 202 3398. Een mail sturen kan natuurlijk ook: info@md-act.nl