Veel gaat goed, maar toch wil je ook iets doen aan je persoonlijke ontwikkelpunten

Je hebt veel in huis om naar tevredenheid te functioneren – thuis en op je werk – maar je bent niet over alles tevreden en wilt werken aan persoonlijke ontwikkelpunten. Sommige dingen kunnen beter of moeten misschien zelfs beter. Je zorg is dat je, als je op dat ene punt geen werk maakt van je persoonlijke ontwikkeling, je vroeg of laat tegen problemen aan zult lopen. Dat je daardoor misschien niet in aanmerking komt voor een door jou gewenste promotie. Dat je niet goed genoeg uit de verf zult komen in je nieuwe functie. Dat je gedoe blijft houden met collega’s, of thuis met je partner.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Met wat voor soort vragen en persoonlijke ontwikkelpunten komen mensen bij een coach?

Mensen doen een beroep op een coach voor persoonlijke ontwikkeling met uiteenlopende thema’s en vragen. Een paar voorbeelden:

  • ‘Ik ben soms snel geïrriteerd: hoe kan ik daar beter mee omgaan?’
  • ‘Ik wil mijn communicatieve vaardigheden verbeteren.’
  • ‘Ik geef leiding, maar voel me niet altijd stevig en zelfverzekerd
  • ‘In de samenwerking en tijdens vergaderingen met collega’s blijf ik vaak te veel op de achtergrond.’
  • ‘In de communicatie verlies ik mij soms te veel in details. Ik wil leren om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden.’

Met coaching succesvol werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei

Wij hebben bijna 30 ervaring met het coachen en begeleiden van mensen met vragen over hun persoonlijke ontwikkelpunten. Onze ervaring is dat wanneer mensen gemotiveerd zijn en bereid om in de praktijk veel te oefenen met wat ze in het coachingstraject leren, zij bijna altijd worden beloond met persoonlijke groei.

Onze coach voor persoonlijke ontwikkeling heeft:

  • Bijna 30 jaar ervaring als coach.
  • Ruim 2000 mensen gecoacht.
  • Van medewerker tot directeur.

Tevredenheidsgarantie: ben je achteraf niet tevreden over de coaching die gericht is op je persoonlijke ontwikkelpunten? Dan sturen we je geen factuur.

In de afgelopen ruim 25 jaar hebben wij meer dan 2000 mensen gecoacht

Wil je regelmatig informatieve artikelen ontvangen over onderwerpen op het terrein van mens en werk?
Schrijf je nu in

Kosten coaching: € 149,35 excl. BTW

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 149,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Een coach persoonlijke ontwikkeling bij jou in de buurt

Wij zijn ervaren coaches die al 25 jaar mensen met uiteenlopende vragen en ontwikkelthema’s coachen.

MD-act werkt nauw samen in een netwerk van verschillende collega’s, allemaal afgestudeerd op academisch niveau. Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige, vriendelijke en servicegerichte houding. Elke coach werkt al jarenlang als zelfstandig gevestigde HR professional. Zij werken vanuit verschillende delen van het land. Daardoor kan MD-act ook lokaal haar diensten aanbieden.

Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachingsgesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching

Neem contact op bij vragen of voor meer informatie

Heb je vragen, bijvoorbeeld over ons ontwikkelassessment? Of overweeg je om met een coach te werken aan je persoonlijke ontwikkelpunten en wil je een vrijblijvende afspraak maken voor meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor in Groesbeek, in de buurt van Nijmegen, door te bellen naar 024 397 8892.

Zoek je naar Coaching persoonlijke ontwikkeling bij jouw in de buurt? Bel ons direct!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Ricardo van Loon, Teamleider Toezicht, gemeente Nijmegen

Hallo Mariëlle

Ik wil jou bedanken voor de begeleiding van onze medewerker in zijn proces naar een andere job.
Wat hij nu gaat doen vind ik verassend en dit had ik van te voren zo niet ingeschat.
Hij is er content mee en dat gunnen wij hem van harte.
Compliment voor jou voor de wijze waarop jij hem begeleid hebt: constructief, persoonlijk, zeer deskundig en in een fijne, prettige sfeer.
Hij kon altijd bij jou terecht en dat waarderen de medewerker en ik ten zeerste!
Top

Jörg Sauer, Directeur / Adviseur arbeidsverhoudingen, VHP2, Eindhoven

Ik heb Albert als een zeer betrokken trainer/coach leren kennen. De kracht van Albert is zijn wetenschappelijke achtergrond gekoppeld aan een jarenlange ervaring als trainer/coach. Met deze schat aan ervaring was Albert in staat om heel nauw bij mijn vragen aan te sluiten. Ik kijk met zeer veel genoegen terug op de gesprekken met Albert die mij geholpen hebben om extra stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling te zetten. Centraal staat bij Albert de vraag wat wel kan en hoe en dus meer het creëren van de mogelijkheden in plaats van het wegnemen van de beperkingen.