Veel gaat goed, maar toch wil je ook iets doen aan je persoonlijke ontwikkelpunting

Je hebt veel in huis om naar tevredenheid te functioneren – thuis en op je werk – maar je bent niet over alles tevreden en wilt werken aan persoonlijke ontwikkelpunten. Sommige dingen kunnen beter of moeten misschien zelfs beter. Je zorg is dat je, als je op dat ene punt geen werk maakt van je persoonlijke ontwikkeling, je vroeg of laat tegen problemen aan zult lopen. Dat je daardoor misschien niet in aanmerking komt voor een door jou gewenste promotie. Dat je niet goed genoeg uit de verf zult komen in je nieuwe functie. Dat je gedoe blijft houden met collega’s, of thuis met je partner.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Met wat voor soort vragen en persoonlijke ontwikkelpunten komen mensen bij een coach?

Mensen kiezen voor coaching persoonlijke ontwikkeling met uiteenlopende thema’s en vragen. Een paar voorbeelden:

  • ‘Ik ben soms snel geïrriteerd: hoe kan ik daar beter mee omgaan?’
  • ‘Ik wil mijn communicatieve vaardigheden verbeteren.’
  • ‘Ik geef leiding, maar voel me niet altijd stevig en zelfverzekerd
  • ‘In de samenwerking en tijdens vergaderingen met collega’s blijf ik vaak te veel op de achtergrond.’
  • ‘In de communicatie verlies ik mij soms te veel in details. Ik wil leren om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden.’

Met coaching succesvol werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei

Wij hebben 30 ervaring met het coachen en begeleiden van mensen met vragen over hun persoonlijke ontwikkelpunten. Onze ervaring is dat wanneer mensen gemotiveerd zijn en bereid om in de praktijk veel te oefenen met wat ze in het coachingstraject leren, zij bijna altijd worden beloond met persoonlijke groei.

Onze coach voor persoonlijke ontwikkeling heeft:

  • 30 jaar ervaring als coach.
  • Ruim 2000 mensen gecoacht.
  • Van medewerker tot directeur.

Tevredenheidsgarantie: ben je achteraf niet tevreden over de coaching die gericht is op je persoonlijke ontwikkelpunten? Dan sturen we je geen factuur.

In de afgelopen 30 jaar hebben wij meer dan 2000 mensen gecoacht

Wil je regelmatig informatieve artikelen ontvangen over onderwerpen op het terrein van mens en werk?
Schrijf je nu in

Kosten coaching: € 164,25 excl. BTW

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor coaching zijn € 164,25 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 80,- per uur.

Kosten coaching voor particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Een coach persoonlijke ontwikkeling bij jou in de buurt

Wij zijn ervaren coaches die al 30 jaar mensen met uiteenlopende vragen en ontwikkelthema’s coachen.

MD-act werkt nauw samen in een netwerk van verschillende collega’s, allemaal afgestudeerd op academisch niveau. Kenmerkend voor onze werkwijze is de laagdrempelige, vriendelijke en servicegerichte houding. Elke coach werkt al jarenlang als zelfstandig gevestigde HR professional. Zij werken vanuit verschillende delen van het land. Daardoor kan MD-act ook lokaal haar diensten aanbieden.

Online coaching

Met online coaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je coachingsgesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching

Neem contact op voor meer informatie

Overweeg je om met een coach te werken aan je persoonlijke ontwikkelpunten en wil je een vrijblijvende afspraak? Of heb je vragen? Neem dan contact op met ons kantoor in Groesbeek, in de buurt van Nijmegen, door te bellen naar 024 397 8892.

Zoek je naar Coaching persoonlijke ontwikkeling bij jou in de buurt? Bel ons direct!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Ricardo van Loon, Teamleider Toezicht, gemeente Nijmegen

Hallo Mariëlle

Ik wil jou bedanken voor de begeleiding van onze medewerker in zijn proces naar een andere job.
Wat hij nu gaat doen vind ik verassend en dit had ik van te voren zo niet ingeschat.
Hij is er content mee en dat gunnen wij hem van harte.
Compliment voor jou voor de wijze waarop jij hem begeleid hebt: constructief, persoonlijk, zeer deskundig en in een fijne, prettige sfeer.
Hij kon altijd bij jou terecht en dat waarderen de medewerker en ik ten zeerste!
Top

Rutger van Veen, 23 maart 2018
 Docent team Bouw, Infra en Interieur, ROC Nijmegen

Mijn leidinggevende bood mij coaching aan vanwege de problemen die ik had met het in de lucht houden van alle ballen. Omdat ik veel vertrouwen heb in mijn leidinggevende, en omdat Albert door iemand binnen de organisatie was aanbevolen, had ik over het coachingstraject voor aanvang geen enkele twijfel.

Albert is hartelijk en informeel. Dat zorgde voor een veilige en relaxte sfeer en het stelde me op mijn gemak. Wat ik heel sterk vond, was dat mij de ruimte gelaten werd voor het maken van keuzes. Albert is een empathische en charmante man en bovenal een prettige gesprekspartner die de juiste vragen stelt en verbanden (bloot)legt.

Verrassend is een aantal inzichten die mij erg aan het denken hebben gezet. Deze inzichten hebben mijn denken en handelen in positieve zin veranderd. Door de coaching heb ik o.a. geleerd te relativeren en mijn waarden en normen in perspectief te zien. Verder stel ik nu minder strenge eisen aan mezelf en aan anderen. Ik voel beduidend minder druk omdat ik mezelf minder druk opleg. Ik ben bewuster van mijn primaire taken. Privé en werk scheid ik duidelijker en dat geeft rust.

Mijn partner zegt dat ik sinds de coaching opener en meer in verbinding ben. Ook maak ik mijn gevoelens nu bespreekbaar.

Ik kan coaching beslist aanbevelen aan iedereen die worstelt met zichzelf, problemen ervaart op het werk en/of in de relationele sfeer. Het is heel prettig om je verhaal en gevoel te kunnen delen met iemand die hiermee professioneel omgaat.