MD-act heeft ruim 25 jaar ervaring in loopbaancoaching in de omgeving van Nijmegen. We zijn NIP en NOLOC geregistreerd en werken met een tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over de dienstverlening, dan krijg je van ons geen factuur. Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennis maken met Mariëlle Damoiseaux? Neem dan contact op.
 

Online loopbaancoaching

Met online loopbaancoaching kun je vanaf elke plek die jou uitkomt je loopbaangesprekken voeren. Kijk hier voor meer informatie: online coaching

Onderzoeken van diverse vraagstukken

Ik ben Mariëlle Damoiseaux, coach en gespecialiseerd in (online) loopbaancoaching in Nijmegen en omgeving. Soms sta je op een punt in je leven en je werk, waarop doorgaan met wat je doet niet meer vanzelfsprekend is. Je voelt ongemak of beklemming bij wat je doet, wilt uit het bekende jasje, maar weet niet of je dat kan of durft of echt wil. Dit soort vragen onderzoek ik graag met mensen.

Een nuchtere en praktische loopbaancoach

Mijn eigen belangrijkste loopbaanswitch was toen ik in 2006 besloot om voor mezelf te beginnen en een eigen bedrijf te starten. Ik wist niet goed waaraan ik begon, maar door deze sprong in het diepe bleek ik veel meer te kunnen dan ik dacht. En wat een plezier heb ik daar nog steeds van! Als loopbaancoach ben ik nuchter en praktisch. Ik zoek met je naar dat wat jou bezielt, wat je waardevol vindt in je werk en daarbuiten. Ik help je om even buiten de bekende kaders te denken, je niet te laten afleiden door alle belemmeringen en op het spoor te komen waar je heen wil. Daarna zetten we de voeten weer op de vloer en kijken we samen naar hoe je jouw doel kan bereiken.

Herken je kwaliteiten

Ik vind het belangrijk om je te helpen herkennen wat je kan, waar je kwaliteiten en sterke kanten liggen. Die sterke kanten zijn immers de basis voor jouw succes. Daarnaast ben ik een kritische sparringpartner. Grenzen die we moeten accepteren, benoem ik ook.

Hoe begon ik met loopbaancoaching in Nijmegen en omgeving?

Als NIP geregistreerd arbeids- en organisatiepsycholoog school ik mij regelmatig bij. Daarnaast ben ik geregistreerd loopbaanprofessional via het NOLOC. Na mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie in Utrecht ben ik mijn loopbaan begonnen als managementtrainer bij Philips. Bij Post NL werkte ik daarna als manager en bedrijfspsycholoog. De daaropvolgende dertien jaar was ik adviseur en manager bij GITP Assessment. In de afgelopen 10 jaar heb ik samen met Albert van Veen gebouwd aan ons bureau.

Betrokken, warme, flexibele en klantgerichte loopbaancoach

Regelmatig werk ik in projecten samen met collega’s en associés, bijvoorbeeld om nieuwe assessment instrumenten te ontwikkelen of trainingen rondom de STARR methode te verzorgen. Af en toe treed ik op als spreker rondom thema's die met mensen en werk te maken hebben. Klanten typeren me als betrokken, warm en serieus, flexibel en klantgericht, vasthoudend in de analyse en praktisch. Ik ben NOLOC erkend loopbaanprofessional en registerpsycholoog NIP Arbeid en Organisatie. Mijn eigen ontwikkeling geef ik vorm door regelmatig met collega’s aan intervisie te doen. Daarnaast heb ik mij in de afgelopen jaren bijgeschoold in diverse begeleidings- en therapiemethoden waaronder Voice Dialogue, ACT, RET, Appreciative Inquiry en TA.

Kosten coaching

145,35 excl. BTW
  • Per uur

Kosten coaching zakelijke klant

De kosten voor loopbaancoaching zijn € 145,35 per uur. Voorafgaand aan het coachingstraject maken we samen afspraken over het aantal sessies en de duur van de sessies.

Aftrekbaarheid van de kosten

De kosten voor coaching zijn voor werkgevers aftrekbaar. In de praktijk betekent dit, dat de kosten voor coaching uitkomen op ongeveer € 70 per uur.

Kosten coaching particulieren

Kijk op deze pagina voor het tarief dat wij hanteren voor particulieren.

Neem contact op met een van de coaches

Ben je benieuwd wat Robert Wouterse of Mariëlle Damoiseaux voor je kan betekenen? Als je belt naar 024 202 3768 vertellen wij je graag meer over loopbaancoaching in Nijmegen en omgeving.

Samen met Mariëlle heb ik gesprekken gevoerd en testen gedaan om te kijken/vast te leggen welke kwaliteiten ik bezit, om deze passend te maken binnen mijn werkveld. Dit heeft mij ontzettend geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling en het maken van de juiste keuzes!

Felice Davits, 18 september 2019

Een cadeautje!

Bij Mariëlle heb ik het 45+ loopbaanbegeleiding gevolgd. Stilstaan bij je loopbaan tot nu toe en richting bepalen voor de toekomst. De combinatie van gesprekken, een test en huiswerkopdrachten werkte bijzonder goed. Mariëlle maakte gespreksverslagen, waardoor zij ordende en vastlegde wat besproken was. Ongelofelijk wat er in die paar gesprekken allemaal de revue passeerde. Het heeft mij veel opgeleverd en ik heb het als een mooi cadeau beschouwd. 

Heel hartelijk dank Mariëlle voor je professionele en fijne begeleiding!

Carita, 5 december 2019

TIP: laat je ondersteunen in je loopbaanontwikkeling

Gebruik je ontwikkelbudget of (een deel van je) transitievergoeding om je te ondersteunen in je loopbaan.

Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het verhelderen van je loopbaanwensen, of het onderzoeken van rollen of functies die beter bij je passen. Zit je met een keuzevraagstuk (hogerop of vertrekken?), of weet je helemaal niet wat je wil? Mogelijk weet je al wat je wil, maar vind je het lastig om te solliciteren en heb je hulp nodig bij het effectief voeren van sollicitatiegesprekken?

Afhankelijk van je vraag maken we een voorstel op maat voor één of meerdere gesprekken waarin we je loopbaan onder de loep nemen en je instrumenten bieden om je loopbaan beter te onderhouden.

Vraag vrijblijvend en kosteloos een oriënterend gesprek aan met een loopbaancoach. Wij zijn bereikbaar op 024 397 8892.