Loopbaancoach Nijmegen. Wij hebben ruim 25 ervaring als loopbaancoach, zijn NIP en NOLOC geregistreerd. Wij werken met een tevredenheidsgarantie: ben je niet tevreden over de dienstverlening, dan krijg je van ons geen factuur. Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Bel ons op 024 3978892

Ik ben Robert Wouterse, loopbaancoach in Nijmegen en omgeving. Mijn manier van begeleiden is persoonlijk en betrokken, heeft diepgang, maar is ook lichtvoetig. Normaliseren is mijn kracht, humor is een belangrijk element. Ik laat mensen vanuit verschillende gezichtspunten op zichzelf reflecteren en richt me op het versterken van eigenschappen die al aanwezig zijn en succesvol zijn gebleken. Je zult bij mij ook merken dat je meer kunt dan je in eerste instantie dacht te kunnen. In een loopbaantraject onderzoeken we wat je mogelijkheden zijn om je doelen te bereiken.

In mijn ervaringen als loopbaancoach heb ik gezien dat het maken van belangrijke keuzes in werk en leven voor veel mensen een lastig proces is, maar ook dat kiezen niet meteen betekent dat je ergens afscheid van hoeft te nemen. Belemmeringen om een wezenlijke loopbaanstap te zetten zijn er zeker, maar beren kunnen van de weg zonder ze af te schieten.

Ik ben geregistreerd loopbaancoach bij het CMI en NOLOC; twee officiële organisaties die de deskundigheid van loopbaanprofessionals bevorderen en bewaken. Ik verplicht me hiermee om iedere drie jaar verantwoording af te leggen over mijn werkzaamheden en mijn professionele groei en garandeer daarmee mijn kwaliteiten als coach.

Ik ben Mariëlle Damoiseaux, coach en loopbaancoach Nijmegen en omgeving. Soms sta je op een punt in je leven en je werk, waarop doorgaan met wat je doet niet meer vanzelfsprekend is. Je voelt ongemak of beklemming bij wat je doet, wilt uit het bekende jasje, maar weet niet of je dat kan of durft of echt wil. Dit soort vragen onderzoek ik graag met mensen.

Mijn eigen belangrijkste loopbaanswitch was toen ik in 2006 besloot om voor mezelf te beginnen en een eigen bedrijf te starten. Ik wist niet goed waaraan ik begon, maar door deze sprong in het diepe bleek ik veel meer te kunnen dan ik dacht. En wat een plezier heb ik daar nog steeds van!

Als loopbaancoach ben ik nuchter en praktisch. Ik zoek met je naar dat wat jou bezielt, wat je waardevol vindt in je werk en daarbuiten. Ik help je om even buiten de bekende kaders te denken, je niet te laten afleiden door alle belemmeringen en op het spoor te komen waar je heen wil. Daarna zetten we de voeten weer op de vloer en kijken we samen naar hoe je je jouw doel kan bereiken.

Ik vind het belangrijk om je te helpen herkennen wat je kan, waar je kwaliteiten en sterke kanten liggen. Die sterke kanten zijn immers de basis voor jouw succes. Daarnaast ben ik een kritische sparringpartner. Grenzen die we moeten accepteren, benoem ik ook.

Als NIP geregistreerd arbeids- en organisatiepsycholoog school ik mij regelmatig bij. Daarnaast ben ik geregistreerd loopbaanprofessional via het NOLOC.

Na mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie in Utrecht ben ik mijn loopbaan begonnen als managementtrainer bij Philips. Bij Post NL werkte ik daarna als manager en bedrijfspsycholoog. De daaropvolgende dertien jaar was ik adviseur en manager bij GITP Assessment. In de afgelopen 10 jaar heb ik samen met Albert van Veen gebouwd aan ons bureau. Regelmatig werk ik in projecten samen met collega’s en associés, bij voorbeeld om nieuwe assessment instrumenten te ontwikkelen of trainingen rondom de STARR methode te verzorgen. Af en toe treed ik op als spreker rondom thema's die met mensen en werk te maken hebben. Klanten typeren me als betrokken, warm en serieus, flexibel en klantgericht, vasthoudend in de analyse en praktisch. Ik ben NOLOC erkend loopbaanprofessional en registerpsycholoog NIP Arbeid en Organisatie.

Mijn eigen ontwikkeling geef ik vorm door regelmatig met collega’s aan intervisie te doen. Daarnaast heb ik mij in de afgelopen jaren bijgeschoold in diverse begeleidings- en therapiemethoden waaronder Voice Dialogue, ACT, RET, Appreciative Inquiry en TA.

TIP: laat je ondersteunen in je loopbaanontwikkeling

Gebruik je ontwikkelbudget of (een deel van je) transitievergoeding om je te ondersteunen in je loopbaan.

Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het verhelderen van je loopbaanwensen, of het onderzoeken van rollen of functies die beter bij je passen. Zit je met een keuzevraagstuk (hogerop of vertrekken?), of weet je helemaal niet wat je wil? Mogelijk weet je al wat je wil, maar vind je het lastig om te solliciteren en heb je hulp nodig bij het effectief voeren van sollicitatiegesprekken?

Afhankelijk van je vraag maken we een voorstel op maat voor één of meerdere gesprekken waarin we je loopbaan onder de loep nemen en je instrumenten bieden om je loopbaan beter te onderhouden.

Vraag vrijblijvend en kosteloos een oriënterend gesprek aan met een loopbaancoach. Wij zijn bereikbaar op 024 397 8892.