Ik ben Jeanette van den Bosch, psycholoog NIP en coach Eindhoven en omgeving. Mijn kantoor is gevestigd in Asten, gelegen in de regio Eindhoven.

Jeanette van den Bosch

Coach Eindhoven

Werken met mensen is mijn passie. Ik geniet ervan om samen met een coachee of team op te trekken: samen uitzoeken wat de vraagstelling, behoefte of het doel is en mee op te lopen bij de stappen die gezet moeten worden om te groeien en te ontwikkelen.

Wat voor mij elke keer weer fantastisch is, is om te ervaren wat een coachingstraject gevoelsmatig met mensen kan doen, zoals het vergroten van zelfvertrouwen, zin hebben in de toekomst, en gefundeerde loopbaankeuze maken, etc. 

Ik vind het belangrijk om voor mijn coachees en de teams waarmee ik werk benaderbaar, vriendelijk en eerlijk te zijn. Maar als dit nodig is, kan ik ook kritisch zijn en soms confronterend. Maar altijd met respect! 

Coaching in Eindhoven

Ik beschik over mijn eigen kantoor in Asten (ongeveer 20 km van Eindhoven). Daarnaast kan ik flexibel gebruik maken van de faciliteiten van​ Het Coachhuis in Eindhoven. Het Coachhuis heeft op veel plaatsen in het land de beschikking over panden met geschikte ruimtes voor het voeren  van coachingsgesprekken en het werken met teams.