Waarom het zo belangrijk is om medewerkers te motiveren? Wanneer je medewerkers gemotiveerd zijn, presenteren ze beter, leveren ze kwalitatief goed werk en verzuimen ze minder snel. Dat wil jij toch ook voor je bedrijf? Daarom is het verstandig om te kiezen voor een tweedaagse training Motiveren van Medewerkers van MD-act, met hoofdkantoor in Groesbeek vlak bij Nijmegen.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons!
024 3978 892 info@MD-act.nl

Je medewerkers motiveren met een effectieve methode

In de training Motiveren van Medewerkers komen meerdere theorieën, modellen en resultaten van onderzoek aan bod. Er wordt gekeken naar het huidige werkklimaat en de betrokkenheid in de organisatie. Het uiteindelijke doel is om de betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers te versterken. De training is ontwikkeld op basis van inzichten van wetenschappelijk onderzoek naar motivatie en betrokkenheid.

Hoe ziet een training eruit?

Jij en je medewerkers vullen allereerst een online vragenlijst in. Dit bespreken we tijdens de training. Vervolgens worden er tools en theorieën besproken, die de motivatie en betrokkenheid van je medewerkers positief beïnvloeden. Aan het eind van de training maak je een actieplan. Zo kunnen jij en je medewerkers ook na de training aan de slag met wat jullie geleerd hebben.

Maak meteen een afspraak met de coach

Wil je een afspraak maken? Of heb je vragen over de training Motiveren van Medewerkers? Als je wilt dat we je mailen of bellen, noteer dan je e-mailadres of telefoonnummer op het contactformulier. Natuurlijk mag je ook altijd zelf met ons contact opnemen door te bellen naar 024 3978 892.